«Зоря» дала бій «Еспаньолу», але на весь матч українців не вистачило
Спорт

«Зоря» дала бій «Еспаньолу», але на весь матч українців не вистачило

23 серпня 2019, 10:57
0
0
Сподобалось?
0

У першому матчі плей-офф відбіркового турніру Ліги Європи луганська «Зоря» завітала у Каталонію. Грати довелося не з головним грандом регіону «Барселоною», а з «Еспаньолом». Луганчани могли здобути хороший результат у поєдинку з середнячком європейського футболу, але їм банально забракло сил.

«Еспаньйол» – «Зоря» – 3:1

Голи: 0:1 – Кочергін (38), 1:1 – Ферейра (58), 2:1 – Лопес (79), 3:1 – Варгас (81).

Нереалізований пенальті – Гранеро (76 – воротар).

«Еспаньйол»: Дієго Лопес, Хаві Лопес – к, Льюїс Лопес, Калеро, Віла (Санчес, 46), Гранеро, Іттураспе (Рока, 20), Дардер, Пуадо (Варгас, 71), Феррейра, Ву Лей

«Зоря»: Шевченко – к, Тимчик, Абу-Ханна (Білий, 79), Чеберко, Михайліченко, Кочергін, Ледньов, Іванісеня (Арвеладзе, 90), Луньов (Юрченко, 64), Кабаєв, Громов.

Зоряний час для «Зорі» був у першому таймі. Українці добре справлялися з набігами іспанців на ворота Шевченка. За 45 хвилин «Еспаньол» створив кілька напівмоментів. «Зоря» теж не виблискувала в атаці, але один із контр випадів луганчани розіграли як по нотах і, після пасу п’яткою на лінію штрафного майданчика, Кочергін розстріляв ближній кут воріт. Буквально одразу Кабаєв міг подвоїти перевагу українців, але пробив прямо у голкіпера.

Рівна гра закінчилася у другому таймі, коли іспанці увімкнули додаткові фізичні резерви, а у «Зорі» їх просто не виявилося. «Еспаньол» тричі розписався у воротах Шевченка, окрім того український голкіпер парирував 11-метровий і двічі його «підстрахував» каркас воріт.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися