Фото з Твіттера
Спорт

«Зоря» розривала «Еспаньол», але не вистачило фарту

30 серпня 2019, 06:35
0
0
Сподобалось?
0

Луганська «Зоря» не змогла пробитися у груповий етап ліги Європи. За сумою двох матчів українські поступилися іспанському «Еспаньолу». Домашня, яка відбулася у Запоріжжі, вдалася луганчанам.

«Зоря» – «Еспаньол» – 2:2

Перший матч - 1:3.

Голи: 0:1 – Феррейра (34), 1:1 – Лєднєв (54), 1:2 – Варгас (62), 2:2 – Русин (78).

«Зоря»: Шевченко, Михайличенко, Чеберко, Абу-Ханна, Тимчик, Іванісеня, Кочергін, Хомченовський, Лєднєв (Юрченко, 68), Громов (Русин, 58), Будківський (Кабаєв, 82).

«Еспаньол»: Діего Лопес, Віла, Калеро, Льюїс Лопес, Хаві Лопес, Дардер (Санчес, 66), Рока, Гранеро, Мелендо, Феррейра (Ву, 73), Варгас (Кампусано, 77).

Після першого матчу у «Барселоні» щодо проходу «Зорі» у наступний раунд змагань особливих ілюзій і не було. Однак наші хлопці дали серйозний бій супернику. За перших півгодини матчу підопічні Віктора Скрипника створили стільки 100-відсоткових моментів, що могли б легко відіграти фору іспанців й навіть більше. М’яч летів куди завгодно після ударів луганчан – повз ворота, від воріт, у руки голкіперу, але тільки не у сітку. Гол гостей наприкінці тайму виглядав абсолютно нелогічним. Картина гри у другій половині зовсім не змінилася. Наші відігралися й, уже здавалося, дотиснуть іспанців. Українська команда мала п’ятикратну перевагу за ударами по воротах, проте знову пропустила нелогічний гол. Сил у «Зорі» вистачило тільки на те, щоб вдруге зрівняти рахунок.

Прикро, що симпатична команда Віктора Скрипника отримали такого сильного суперника на стадії плей-офф. Така «Зоря», яка була на полі у четвер, могла заявити про себе й у груповому етапі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися