На старті Ліги Чемпіонів «Шахтар» отримав урок сучасного футболу
Спорт

На старті Ліги Чемпіонів «Шахтар» отримав урок сучасного футболу

19 вересня 2019, 16:29
0
0
Сподобалось?
0

Донецький клуб розпочав виступи у груповому етапі Ліги Чемпіонів домашнім матчем із «Манчестер Сіті». Ілюзій щодо результату в українських уболівальників не було.

«Шахтар» – «Манчестер Сіті» – 0:3

Голи: 0:1 – Марез (24), 0:2 – Гюндоган (38), 0:3 – Жезус (76).

«Шахтар»: Пятов, Ісмаілі, Матвиенко, Кривцов, Болбат, Степаненко, Патрік (Маркос, 74), Соломон (Коноплянка, 46), Тайсон, Марлос, Мораес (Дентіньо, 77).

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Зінченко, Отаменді, Родрі (Менді, 83), Уокер (Канселу, 81), де Брюйне (Сілва, 77), Гюндоган, Стерлінг, Фернандіньо, Махрез, Жезус.

Мат відбувався рівно так, як того всі й очікували. Англійці домінували протягом усього матчу. Нічийний результат тримався до середини першого тайму, й змінився як тільки гості включили свої максимальні швидкості – Марез переправив м’яч у ворота Пятова після того як Гюндоган поцілив у стійку. «Шахтар» змушений був відкритися і пішов шукати удачу в атаці. Ця удача, у вигляді пасу від Тайсона, посміхнулася Мораесу, однак натуралізований бразилець не реалізував вихід на побачення з воротарем. А ось гості знову відповіли результативно – цього разу Гюндоган відзначився прямим ударом. У другому таймі «Манчестер Сіті» грав у своє задоволення і непомітно для себе міг зробити рахунок непристойним. Однак реалізація підкачала. М’яч побував у воротах Пятова всього ще раз після удару де Брюйне.

Закономірний результат, з якого не слід робити трагедію. «Шахтар» цілком може виграти друге місце у своєму квартеті «С». До речі, у паралельному матчі хорватське «Динамо» у Загребі сенсаційно рознесло італійську «Аталанту» – 4:0!



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися