«Шахтар» з соромом вилетів з Ліги Чемпіонів
Спорт

«Шахтар» з соромом вилетів з Ліги Чемпіонів

12 грудня 2019, 13:41
0
0
Сподобалось?
0

У Заключному матчі групового етапу ліги чемпіонів донецькому «Шахтарю» на домашньому полі потрібно було виграти або, як мінімум, не програти італійській «Аталанті». Одна гірники зазнали розгромної поразки.

«Шахтар» – «Аталанта» – 0:3

Голи: 0:1 – Кастань (68), 0:2 – Пашаліч (80), 0:3 – Госенс (94).

Вилучення: Додо (77 – друга жовта картка).

«Шахтар»: Пятов, Кривцов, Матвієнко, Ісмаілі, Додо, Степаненко, Патрік, Тайсон, Коваленко (Соломон, 71), Тете (Марлос, 59), Мораес.

«Аталанта»: Голліні, Масьєлло (Малиновський, 61), Паломіно, Госенс, Фройлер, де Роон, Джимшиті, Кастань, Гомес (Ханс Хатебур, 90), Муріель (Ібаньєс, 71), Пашаліч.

Загалом слід відзначити, що «Шахтар» у цьому матчі справді не був сильнішим за свого суперника. Але окремо можна зосередитися на кількох спірних моментах. На 16 хвилині донеччани забили гол. Коваленко розстріляв ворота Голліні після скидки Кривцова. У даному випадку суддівська бригада зафіксувала офсайд. Рішення було спірним, гравець «Аталанти» був якщо не на одній лінії з нашим футболістом, то й взагалі випереджав його на кілька сантиметрів. Практично у такому ж епізоді на початку другого тайму судді навпаки зарахували взяття воріт Пятова, хоча італієць, котрий віддавав гольову передачу, був на пів стопи попереду Кривцова. Добила «Шахтар» червона картка Додо. Претензії до епізоду з вилученням тут абсолютно немає. Але ще у першому таймі пряму червону картку мав отримати хавбек італійців Муріель. Навіть італійська преса визнала, що головний арбітр пожалів гравця «Аталанти».

У сухому підсумку «Шахтар» лишився за бортом Ліги Чемпіонів – «гірники» перемістилися у Лігу Європи. А ось «Аталанта» продовжить боротьбу у головному футбольному турнірі континенту завдяки перемозі «Манчестер Сіті» над загребським «Дианмо» з рахунком 4:1.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися