Віталій Кварцяний після поразки від «Динамо»: «У Луцьку прагнутимемо реваншу — запам’ятайте»
Спорт

Віталій Кварцяний після поразки від «Динамо»: «У Луцьку прагнутимемо реваншу — запам’ятайте»

23 вересня 2014, 08:39
0
0
Сподобалось?
0

- Сьогодні я не впізнав свою команду. Зіграли дуже погано. Представили у столиці все погане, що у нас є.

- Чи здивувало вас «Динамо»? У чому різниця між тренерами Олегом Блохіним і Сергієм Ребровим?

- Я не хочу порівнювати, тому що я сам тренер. У Блохіна теж були гарні ігри, він - патріот «Динамо». Я шкодую, що київська преса його постійно «кусає». Це непорядно, нечесно, непатріотично - лити всякий бруд в Інтернеті на легенду нашого футболу. Він відмінно тренував збірну, вивів її до вісімки кращих збірних світу. А як футболіст він і взагалі був кращий. Я думаю, що він працював добре. У нього були хороші ігри, але їх не хотіли бачити. Журналісти шукали тільки негатив. Те ж саме можу сказати про Реброва - це величина, відмінний футболіст з величезним досвідом, він грав на чемпіонаті світу, грав у єврокубках. Коли він грав, в ньому відчувалися лідерські якості, якості переможця.

Ребров працює в сучасних напрямках. Напевно, він уважно дивився чемпіонат світу. Реактивний, швидкий відбір м'яча, перехід в атаку, проти «Динамо» дуже складно було грати. «Динамо» виглядає дуже добре. У них є гравці, які реалізовують задумане.

Ми цілий тиждень розбирали гру «Динамо», теоретично працювали, дивилися як грають «динамівці». Але що в головах гравців, як до них достукатися?.. Звісно, клас вашої команди ліпший, програти «Динамо» не є соромом. Ми часто крупно поступалися тут, але завжди вимагалася хороша гра команди...

- Не так давно ви казали, що не хочете потрапити на «Динамо», у якого буде «залітати все». Сьогодні було саме таке «Динамо»?

- На жаль, ми не змогли щось протиставити супернику. У «Динамо» сьогодні були моменти, була реалізація. Ми не змогли протистояти їх майстерності. «Динамо» забило те, що могло забити, але, не будемо приховувати, вони могли забити ще п'ять-шість голів. Я дивився матчі киян проти «Зорі» та «Ріу-Аве». У Португалії «Динамо» повинно було забивати ще кілька м'ячів. З луганчанами я нарахував три гольових моменти в першому таймі, і цілих шість у другому. Якби «Динамо» більше пощастило в матчі з «Зорею», вони також виграли мінімум в два м'ячі.

«Динамо» рухається в тому напрямку, в якому розвивається сучасний футбол. Але у них є виконавці, які можуть реалізовувати задумане, а ось у нас кваліфікації гравців не завжди вистачає. «Динамо» сьогодні нам показало, як реалізовується сучасний напрям футболу.

- Чи можна сподіватися, що ваша команда виправить помилки до матчу із «Шахтарем»?

- Так, ми готуватимемося до цього матчу із підвищеною увагою. Але в нас і без того будуть важкі матчі - на кубок із «Дніпром», потім вдома «Ворскла». У нас і торік була подібна накладка у календарі - поспіль матчі із «Динамо» та «Шахтарем». Будемо намагатися із «гірниками» впертися. І в Луцьку будемо прагнути реваншу за цю поразку. Це я вам обіцяю.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися