«Динамо» демонструє стовідсотковий результат в єврокубках
Спорт

«Динамо» демонструє стовідсотковий результат в єврокубках

3 жовтня 2014, 08:30
0
0
Сподобалось?
0

«Динамо» Сергія Реброва продовжує набирати ходу. Хай це ще не той клуб, який здатен на рівних змагатися з грандами Європи у Лізі Чемпіонів, але вже й не той, над яким у попередні роки в Лізі Європи знущалися посередні команди. Цього разу сили «Динамо» на собі перевірив румунський «Стяуа». Команда з Бухареста після перемоги у стартовому турі над данським «Ольборгом» у Києві, як мінімум, розраховувала на нічию.

«Динамо» - «Стяуа» - 3:1

Голи: 1:0 - Ярмоленко (40), 2:0 - Кравець (66), 2:1 - Русеску (89), 3:1 - Теодорчик (90+2).

«Динамо»: 23. Рибка, 2. Даніло Сілва, 6. Драгович, 24. Віда, 26. Бурда, 16. Сидорчук (29. Буяльський, 77), 17. Рибалка, 90. Беланда, 10. Ярмоленко, 7. Ленс (45. Калитвинцев, 82), 22. Кравець (91. Теодорчик, 90+2).

«Стяуа»: 24. Арлаускіс, 4. Шукала, 6. Папп, 14. Латовлевич, 33. Варела Ф., 7. Кіпчу, 9. Янку (12. Станчу, 55; 25. Русеску, 83), 11. Препеліце, 18. Синмертан, 10. Тенасе, 28. Кешеру.

Команда Сергія Реброва здобула заслужену перемогу. Хоча в окремих епізодах таки змушувала трохи похвилюватися своїх уболівальників. Ще за рахунку 0:0 Кіпча розстрілював ворота динамівців. Рибка перевів м'яч у стійку. Але перевага таки була на боці «Динамо» і під кінець першого тайму її нарешті вдалося матеріалізувати у гол. Гості збили неподалік штрафного майданчика Беланду. Постраждалий сам виконав штрафний - зробив м'який навіс у на Ярмоленка, і той зльоту увігнав «круглого» у сітку.

У другому таймі динамівці мали безліч моментів, щоб збільшити рахунок. Це вдалося Артему Кравцю. Щоправда не з першої спроби. У дебюті другого тайму він зіпсував фантастичну контратаку «Динамо» невлучним ударом. Але коли Артем вдруге отримав подібний шанс, то уже не схибив.

Наприкінці гри румуни спромоглися відквитати один гол. З'явилися побоювання, чи не повторить «Динамо» сценарій матчу «Шахтар» - «Порту», в якому донеччани пропустили два м'ячі за останні хвилини і втратили перемогу. Але всіх заспокоїв поляк Теодорчик. Він вийшов на поле на другій компенсованій хвилині і чи не першим доторком відправив м'яч у ворота «Стяуа».

Окремо слід відзначити, що Сергій Ребров поступово награє молодих вихованців клубної школи. Цього разу від стартового свистка на полі перебував 19-річний Бурда. Також зіграли молоді Буяльський, Рибалка та Калитвинцев.

У паралельному матчі "Ольборг" обіграв "Ріу Аве" - 1:0. "Динамо" у двох турах набрало максимальну кількість балів і очолило свій квартет.

https://www.youtube.com/watch?v=9R7OFbUTN_o


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися