Агрентина мінімально обіграла Бельгію
Спорт

Агрентина мінімально обіграла Бельгію

5 липня 2014, 23:32
0
0
Сподобалось?
0

З Мундіалю поступово вилітають усі команди, які стали відкриттям групового турніру. Бельгія залишає Бразилію слідом за мексиканцями, колумбійцями, чилійцями. Далі, хай і не переконливо, крокують більш маститі збірні.

Аргентина - Бельгія - 1:0

Гол: 1:0 - Ігуаїн (8).

Аргентина: 1. Ромеро, 2. Гарай, 4. Сабалета, 15. Демікеліс, 23. Басанта, 6. Білья, 7. Ді Марія, 14. Маскерано, 9. Ігуаін, 10. Мессі, 22. Лавессі.

Бельгія: 1. Куртуа, 2. Алдервейрелд, 4. Компані, 5. Вертонген, 15. ван Бюйтен, 6. Вітсель,7. де Брюйне, 8. Феллайні, 10. Азар, 11. Міральяс, 17. Оріджи.

Аргентина провела матч, який не відрізняється від усіх попередніх на Чемпіонаті світу. Результат гри було зроблено на стартових хвилинах. Несподіваний удар Ігуаїна застав зненацька голкіпера «червоних дияволів» Тібо Куртуа.

Фактично бельгійцям знадобився цілий тайм, аби якось опанувати себе. Моменти поблизу воріт Ромеро виникали, але спонтанно і не систематично. Нагоди мали Брюйне і Міральяс. В аргентинців теж особливо нічого не виходило. Команду, як і раніше тягнув Мессі. Він свідомо йшов на обіграші, заробляв непогані штрафні удари. Одного разу Ліонеля вдалося зупинити лишень на порозі карного майданчика. Він сам і виконав штрафний, але трохи вище воріт.

Практично увесь другий тайм збірна Аргнетини відбивалася від навали збірної Бельгії. Атмосфера біля воріт Ромеро була наелектризована до максимуму. Наставник південноамериканців зробив заміни на посилення захисту. Аргентина перейшла до гри аж у чотири опорних півзахисники. Гол назрівав але так і не назрів, хоча моментів вистачило б і на перемогу. Наприкінці гри, коли «червоні дияволи» йшли ва-банк, Мессі вийшов на побачення з Куртуа, але не зміг його переграти.

https://www.youtube.com/watch?v=VUcdtwbIVus


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися