Аргентина знову не показала гри, але пройшла у чвертьфінал
Спорт

Аргентина знову не показала гри, але пройшла у чвертьфінал

2 липня 2014, 05:42
0
0
Сподобалось?
0

Зовсім не схожа на себе команда Аргентини. Від цієї збірної завжди чекають феєрії і багато забитих голів. У матчі зі швейцарцями Мессі і компанія за 90 хвилин основного часу взагалі не змогли забити, а забивши у додатковому, знову ледь не втратили перемогу.

Аргентина - Швейцарія - 0:0 (1:0 - у додатковий час)

Гол: 1:0 - Ді Марія (118).

Аргентина: 1. Ромеро, 5. Гаго (Білья, 107), 5. Гарай, 16. Рохо (Басанта, 105), 17. Фернандес Ф., 4. Сабалета, 7. Ді Марія, 14. Маскерано, 9. Ігуаін, 10. Мессі, 22. Лавессі (Палассіо, 75).

Швейцарія: 1. Бенальо, 13. Родрігес Р., 20. Джуру, 22. Шьор, 2. Ліхтштайнер, 10. Джака (Фернандес, 66), 11. Бехрамі, 8. Інлер, 23. Шакірі, 18. Мехмеді (Джемаілі, 115), 19. Дрмич (Сеферович, 82).

Як не дивно, але у першому таймі матчу, якби прихильники футболу не знали, в яких кольорах грає Аргентина, то цілком могли б подумати що саме хлопці у червоних формах представляють цю країну. Швейцарці не те що нічим не поступалися фаворитам, більше того, намагалися грати першим номером і їм це вдавалося. Аргентинці за 45 хвилин не награли ні на один більш-менш серйозний момент. А ось європейці кілька шансів вийти вперед мали. З ударом Дрміча впорався голкіпер, а Джака у відповідальний момент зашпортався з м'ячем і виконав щось неоковирне.

Другий тайм був повною протилежністю першому. Футболісти з Південної Америки нарешті згадали, що вважаються одними з фаворитів турніру, і закрутили таку сальсу навколо воріт суперника, що звиклі до більш розміреного темпу європейці почали давати збої. Перелічити моменти, які створили аргентинці за цих 45 хвилин не вистачить пальців однієї руки. Але підопічні Оттмара Хітцфельда зубами вгризлися у свої ворота і як-небудь вистояли до кінця основного часу. У цей момент здавалося - а навіщо? Швейцарці виглядали так, ніби ледь дожили до фінального свистка. І у короткому антракті всі вони буквально полягали на газон, тоді як більшість аргентинців залишилася стояти в очікуванні продовження поєдинку. Але вдало використаний відпочинок дав швейцарцям друге дихання. І саме вони у двох додаткових таймах більше атакували. Аргентину традиційно за вуха витягнув Мессі. Він розібрався зі своїми опікунами і створив чудовий момент для Ді Марії, а той цього разу свій шанс не змарнував. До закінчення додаткового часу лишалося дві хвилини, ще три арбітр компенсував за різного роду зупинки. Команда Оттмара Хітцфельда закрила аргентиців у штрафному майданчику. Найреальніший момент був у Джамаілі. Після його удару м'яч влучив у стійку, а хтось із партнерів по команді не зміг влучно зіграти на добиванні. Брав участь в атаках навіть голкіпер швейцарців, який не вертався хоча б на свою половину поля навіть при втратах м'яча. Отож Швейцарія за грою змогла стрибнути вище голови, але далі у турнірі йдуть нецікаві і пісні аргентинці.

https://www.youtube.com/watch?v=NpfyllDLT_Y


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися