Бундесмашина просто не помітила Португалії
Спорт

Бундесмашина просто не помітила Португалії

16 червня 2014, 22:42
0
0
Сподобалось?
0

Несподівано одностороннім і неконкуретним виявився матч збірних Німеччини та Португалії. Злагоджена німецька Бундесмашина, здається навіть без надзусиль, розчавила неслабу Португалію.

Німеччина-Португалія - 4:0

Голи: 1:0 - Мюллер (12 - пенальті), 2:0 - Хуммельс (32), 3:0 - Мюллер (45+1), 4:0 - Мюллер (78)

Німеччина: 1. Нойер, 5. Хуммельс (Мустафі 72), 20. Боатенг, 16. Лам, 4. Хеведес, 17. Мертезакер, 18. Кроос, 19. Гьотце, 6. Хедіра, 8. Озіл (Шюррле 61), 13. Мюллер (Подольскі 80).

Португалія: 12. Патрісіу, 2. Алвеш, 3. Пепе, 21. Перейра, 4. Велозу, 8. Моутінью, 16. Рауль Мейрелеш, 17. Нані, 5. Коентрау (Андре Алмейда 66), 7. Роналду, 9. Угу Алмейда (Андре 28).

Вилучення: Пепе (37).

Усіх хто, запався попкорном, пивом і збирався провести 90 хвилин у неймовірній напрузі за переглядом безкомпромісного протистояння Німеччини та Португалії, чекала невдача. Матч від піренейців був настільки провальним, що й німці не змогли продемонструвати усі свої найкращі якості. Вони їм просто не знадобилися. У Португальців у цьому матчі на полі був лише один справжній воїн - Роналду. Проте партнери були його не гідні цього разу. Ще у першому таймі німці вирішили усі питання, відправивши три сухі м'ячі у ворота Португалії. А наприкінці тайму португалець Пепе ще й напросився на пряму червону картку. У другому таймі німці збавили оберти і забили ще один раз. Три з чотирьох голів у матчів на рахунку Мюллера. Він був найкращим бомбардиром ЧС-2010 року. І вже зробив гарний почин у нинішньому турнірі, оформивши перший хет-трик Мундіалю.

Для португальців матч взагалі закінчився дуже плачевно. Серйозні ушкодження отримали і були замінені двоє гравців основи Конетрау та Угу Алмейда. Вони не допоможуть піренейцям у наступних матчах.

https://www.youtube.com/watch?v=N0uYXc8N_L


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися