«Челсі» познущалося над «Динамо» у Києві
Спорт

«Челсі» познущалося над «Динамо» у Києві

15 березня 2019, 10:32
0
0
Сподобалось?
0

Столичне «Динамо» завершило у нинішньому сезоні виступи на футбольній євроарені. У матчі-відповіді 1/8 ф фіналу Ліги Європи киянам після поразки у Лондоні від «Челсі» з рахунком 0:3 потрібно було створити диво.

«Динамо» – «Челсі» – 0:5

Голи: 0:1 – Жиру (5), 0:2 – Жиру (33), 0:3 – Маркос Алонсо (45+1), 0:4 – Жиру ( 59), 0:5 – Хадсон-Одоі (78).
«Динамо»: Бойко, Миколенко, Кадар, Бурда, Кендзьора, Шепелєв (Андрієвьский, 87), Сидорчук (Че Че, 65), Сідклей (Смирний, 81), Шапаренко, Циганков, Гармаш.
«Челсі»: Аррісабалага, Алонсо, Крістенсен, Рюдігер, Дзаппакоста (Аспілікуета, 69), Лофтус-Чик, Ковачич, Н'Голо Канте (Жоржиньо, 65), Вілліан (Родрігес, 74), Жиру, Хадсон-Одоі.

Дива не сталося. Динамівці зазнали найбільшої поразки у поточному сезоні.«Динамо» потрібно було багато забивати, однак у заявці через травми не було ні придбаного у міжсезоння на місце основного нападника іспанця Соля, ні його молодого потенційного дублера Русина. Головна зірка теперішнього «Динамо» – креативний словенець Вербич теж пропускав матч через хворобу. Та, якщо казати правду, навіть коли б усі вони були у строю, навряд чи це стало б серйозною проблемою для «Челсі». Лондонці домінували практично протягом всього матчу. Уже за перших 45 хвилин вони довели свою перевагу до 3:0. Після перерви «Динамо» не на довго оговталося, й навіть провело кілька атак, апогеєм яких став удар Сидорчука у штангу. Але гості швидко повернули собі ініціативу і ще двічі засмутили Бойка.

За підсумком двох матчів кияни поступилися лондонцям із рахунком 0:8. Цей результат демонструє реальну різницю у класі між командами на даний момент.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися