Данці покарали «Динамо» за недооцінку
Спорт

Данці покарали «Динамо» за недооцінку

24 жовтня 2014, 11:04
0
0
Сподобалось?
0

Несподівано київське «Динамо» дуже ускладнило собі подальшу долю у Лізі Європи. У третьому турі групового турніру у Данії українці були знищені «Ольборгом».

«Ольборг» - «Динамо» - 3:0

Голи: 1:0 - Енвольдсен (11), 2:0 - Томсен (39), 3:0 - Томсен (90+1).

«Ольборг»: 1. Ларсен, 5. Петерсен, 6. Гортер, 26. Теландер, 7. Еневольдсен (Фредеріксен, 87), 8. Вюрц (Аугустінуссен, 82), 21. Рісгаард, 23. Томсен, 30. Брюн, 11. Хеленіус (Якобсен, 71), 20. Дальсгаард.

«Динамо»: 23. Рибка, 2. Даніло Сілва, 24. Віда, 26. Бурда, 6. Драгович, 16. Сидорчук, 90. Беланда (Теодорчик, 66), 17. Рибалка (Велозу 46), 10. Ярмоленко, 7. Ленс (Гусєв, 76), 22. Кравець.

Початок матчу був за «Динамо». Активно розпочав гру Ярмоленко. Але йому цього дня не щастило. Натомість захист киян грав взагалі жахливо. На 11-й хвилині саме центральний оборонець киян Драгович віддав гольовий пас Енвольдсену, невдало перервавши навіс у напряму штрафного майданчика своєї команди.

До другого м'яча у ворота Рибки «Динамо» ще якось намагалося вирівняти ситуацію. Знову атакував Ярмоленко, небезпечно бив Ленс, але надійно на останньому рубежі діяв воротар данців Ларсен. Під кінець тайму господарі поля відбили наступальний порив гостей і знову забили. Цього разу оборонці «Динамо» Бурда і Віда дозволили супернику розігрувати багатоходові комбінації прямо у своєму штрафному майданчику. В результаті Томсена вивели на ударну позицію за кілька метрів від воріт, і той спокійненько подвоїв перевагу «Ольборга».

Другий тайм перетворився на формальність. Кияни цього вечора самі не вірили у те, що зможуть нарешті розкусити тактичні побудови данців. Тому цілком закономірно уже на останніх хвилинах матчу «Ольборг» лишень збільшив свою перевагу, здобувши крупну перемогу над «Динамо».

У паралельній зустрічі румунський «Стяуа» обіграв португальський «Ріу Аве». Тепер у групі склалася непроста ситуація. Після трьох матчів у данців, румунів та українців в активі по 6 очок. Тобто уся боротьба за дві путівки у наступний раунд іще попереду.

https://www.youtube.com/watch?v=miviG1v_R1Y


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися