Дізнавшись про достроковий вихід у плей-офф, «Шахтар» розслабився і програв «Атлетіку»
Спорт

Дізнавшись про достроковий вихід у плей-офф, «Шахтар» розслабився і програв «Атлетіку»

26 листопада 2014, 04:40
0
1
Сподобалось?
1

У матчі 5-го туру групового раунду Ліги Чемпіонів донецький «Шахтар» вдома, тобто у Львові, приймав «Атлетик» з Більбао. Ще до початку цієї зустрічі завершився інший матч підгрупи, в якому «Порто» у Білорусі розгромив БАТЕ з рахунком 3:0. Це означало, що «Шахтар» достроково отримав перепустку у наступний раунд.

«Шахтар» - «Атлетик» - 0:1

Гол: 0:1 - Сан Хосе (69).

«Шахтар»: 30. П'ятов, 33. Срна, 5. Кучер, 44. Ракицький, 13. Шевчук, 6. Степаненко, 17. Фернандо (Фред, 77), 29. Тейшейра, 20. Коста (Марлос, 67), 28. Тайсон (Бернард, 71), 9. Адріано.

«Атлетик»: 1. Іраісос, 6. Сан Хосе, 16. Ечейта (Гурпегі, 32), 24. Баленсіага, 7. Беньят, 8. Ітурраспе, 14. Сусаєта (Адуріц, 65), 17. Ріко, 10. де Маркос, 19. Муніаін (Лопес, 88), 21. Вігера.

Сам факт гарантування виходу у наступний раунд мав би якось надихнути гірників зіграти у гарний відкритий футбол. З одного боку, перемога над «Атлетиком» лишала до останнього туру інтригу з приводу того, хто посяде перше місце у квартеті, з іншого боку на підопічних Мірчі Луческу вже не тисла так відповідальність за результат.

Але все вийшло навпаки. Гравці «Шахтаря» розслабилися і прогавили шанс посперечатися за першу сходинку з «Порто». Перший тайм був не надто видовищним і небагатим на гострі моменти. Гра нагадувала першу зустріч цих команд в Іспанії. «Шахтар» ніби й атакував увесь час, але без будь-якого натяку на гол. У донеччан не йшли й удари. Гравці чи то пробивали не сильно і неточно, чи то по центру воріт.

Другий тайм приніс пожвавлення у гру. «Шахтар» навіть спромігся на щось на зразок стартового штурму. Але кілька своїх потенційно небезпечних моментів підопічні Луческу не реалізували.

Гості ж моментів багато не створювали, тому й транжирити їх собі не дозволили. У середині другого тайму Сан Хосе забив єдиний гол цього матчу.

Як не дивно перемогти більше хотіли гості. Здобуті у львівському матчі 3 очки дають непоганий привід іспанцям сподіватися на євро кубкову весну, тільки уже у Лізі Європи. Для цього у заключному турі іспанцям треба не програти БАТЕ.

https://www.youtube.com/watch?v=zhDkwKjT8tU


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися