«Динамо» і «Ворскла» вирішили свої питання у груповому раунді Ліги Європи
Спорт

«Динамо» і «Ворскла» вирішили свої питання у груповому раунді Ліги Європи

30 листопада 2018, 09:33
0
0
Сподобалось?
0

«Ворскла»-«Арсенал» – 0:3

 Голи: Сміт (10), Ремсі (26 – з пенальті), Уіллок (41).

«Ворскла»: Шуст, Артур, Чеснаков, Пердута, Даллку, Сапай (Карека, 36), Шарпар, Скляр, Ребенок (Саків, 86), Коломоєць, Кулач (Кане, 70).

«Арсенал»: Чех, Дженкінсон, Ліхштайнер, Холдінг (Медлі, 60) , Мейтленд-Найлс, Ремсі (Сака, 68), Гюендузі (Гільмур, 75), Сміт, Уіллок, Нкетіа.

У групі «Е» полтавська «Ворскла» після чотирьох турів зберігала теоретичні шанси на вихід у раунд плей-офф. Але для цього у двох заключних матчах потрібно було лиш перемагати. Лондонський «Арсенал», немов для того аби подражнити уяву українських уболівальників, приїхав до Києва (саме тут відбувався матч) резервним складом. Отже, теоретично, шанси «Ворскли» на хороший результат зросли . На практиці ж навіть молодь лондонського клубу виявилася на порядок сильнішою за минулорічного бронзового призера чемпіонату України. Більш-менш зібрано й агресивно полтавчани виглядали до першого гола. Але стався він уже на 10-й хвилині, коли підопічні Василя Сачка не реалізували кілька своїх нагод, англійці провели першу осмислену атаку, яка стала результативною. Далі гра була під повним контролем «Арсенала», який у першому таймі забив ще двічі. Те що лондонці не забивали більше у другому таймі аж ніяк не заслуга «Ворскли», просто самі англійські футболісти вирішили, що цього досить.

Отож тепер полтавчани втратили навіть арифметичні шанси на вихід із групи. У паралельному матчі португальський «Спортинг» відшмагав на виїзді азербайджанський «Карабах» і складе компанію «Арсеналу» у матчах плей-офф Ліги Європи навесні.

«Астана» – «Динамо» - 0:1 (0:1)

Гол: 0:1 – Вербич (29).

«Астана»: Еріч, Рукавіна, Постніков, Анічіч, Зайнутдінов (Шомко, 75), Томасов, Маєвський, Кляйнхайслер, Муртазаєв, Кабананга (Янга, 62), Алмейда (Мужиков, 59).

«Динамо»: Бойко, Кендзьора, Бурда, Кадар, Миколенко, Че Че, Шепелєв, Циганков (Морозюк, 83), Шапаренко (Гармаш, 64), Сідклей, Вербич (Сидорчук, 76).

Підсумковий результат зустрічі можна назвати нещасним випадком для казахської «Астани». Господарі поля не те що награли на перемогу, а й могли розгромити «Динамо», але у футболі трапляється всяке. Єдиний небезпечний момент кияни втілили у гол. Пройшла багатоходова комбінація, у фінальній стадії якої Циганков елегантним пасом п’ятою вивів на ударну позицію Вербича, а словенець у боротьбі із захисником зміг пробити повз голкіпера. Хоча до цього моменту казахи уже могли вести у рахунку з солідним відривом, а після пропущеного гола збільшили тиск. Лише один Муртазаєв протягом матчу не реалізував три 200-протцентні нагоди. Форвард «Астани» не забивав з 5 і 2 метрів, бив повз головою. Одного разу м’яч поцілив у каркас воріт Бойка. Але моменти були не лише у Муртазаєва, ще кілька разів м’яч розминався з воротами «Динамо», коли не забити було досить складно. Отож «Динамо» хоч і перемогло й забезпечило собі перемогу у групі «К», однак сама гра української команди не викликає оптимізму.

В іншому матчі групи французький «Ренн» на виїзді приблизно у такому ж матчі на виїзді здолав чеський «Яблонець» з рахунком 1:0. У заключному турі французи з казахами в очній дуелі вирішать долю другої путівки у плей-офф.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися