«Динамо» почало рік з важливої нічиєї в Афінах
Спорт

«Динамо» почало рік з важливої нічиєї в Афінах

16 лютого 2018, 12:15
0
0
Сподобалось?
0

В Україні після зимової сплячки прокидається великий футбол. Вчора «Динамо» відкрило рік матчем 1/16 фіналу Ліги Європи з грецьким АЕКом. Продемонстровану киянами гру поки що важко назвати «великим футболом», але потрібний результат підопічні Олександра Хацкевича в Афінах таки здобули.

АЕК-«Динамо» – 1:1

Голи: 0:1 – Циганков (19), 1:1 – Айдарович (80).

АЕК: 1. Баркас, 4. Враньєш, 5. Ламбропулос, 12. Родріго Гало, 2. Бакакіс, 8. Сімоеш, 25. Галанопулос  (6. Айдарович, 80), 28. Клонарідіс  (7. Хрістодулопулос, 51), 9. Якумакіс (11. Араужо, 58), 10. Лівайя, 14. Бакасетас.

«Динамо»: 71. Бойко, 34. Хачеріді, 44. Кадар, 94. Кендзьора, 8. Шепелєв, 9. Морозюк, 15. Циганков, 19. Гармаш (41. Бесєдін, 78), 29. Буяльський, 11. Мораес (40. Шапаренко, 90), 25. Гонсалес.

Сам матч не заслуговує довгої розповіді та багато епітетів, швидше його можна охарактеризувати звичним українським футбольним кліше «весняний футбол». Обидві команди непогано набігалися і створили при цьому мінімум гострих моментів. У першому таймі виглядало так, що перебіг подій на полі контролюють українці. Тож гол забитий Циганковим виглядає справедливо. Ще кілька перспективних атак динамівці розтринькали, переважно через неточний останній пас. Цього самого пасу бракувало і господарям поля. Тож у небезпечній зоні м’яч або перехоплювали захисники «Динамо», або «круглий» ставав здобиччю Бойка.

По перерві картина змінилася. Греки почали насідати, а кияни притислися до власних воріт. За це й були покарані. А АЕКа зіграла вдала заміна. Айдарович забив щойно вийшовши на заміну. Взагалі останні 15 хвилин матчу були інфарктними для уболівальників «Динамо». Греки дуже хотіли вирвати перемогу, але Бойко підтвердив, що його не даремно повернули у Київ і допоміг своїй команді втримати потрібний нічийний результат. Але головна битва за вихід у наступний раунд відбудеться через тиждень у Києві.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися