«Динамо» зі скрипом пройшло АЕК у Лізі Європи
Спорт

«Динамо» зі скрипом пройшло АЕК у Лізі Європи

23 лютого 2018, 10:21
0
0
Сподобалось?
0

Київське «Динамо» пройшло у наступний раунд Ліги Європи зі скрипом здолавши за підсумком двох матчів грецький АЕК.

«Динамо»-АЕК – 0:0

«Димнамо»: 71. Бойко, 34. Хачеріді, 44. Кадар, 94. Кендзьора, 8. Шепелєв (41. Бесєдін, 76), 9. Морозюк, 15. Циганков, 19. Гармаш, 29. Буяльський, 11. Мораес (40. Шапаренко, 93), 25. Гонсалес.

АЕК: 1. Баркас, 5. Ламбропулос, 12. Родріго Гало, 19. Чигринський, 2. Бакакіс, 8. Сімоеш, 25. Галанопулос (6. Айдаревич, 80), 7. Хрістодулопулос (9. Якумакіс, 74), 11. Араужо, 14. Бакасетас (28. Клонарідіс, 70), 24. Шоджай.

Хоча матч у Греції завершився результативною нічиєю 1:1 і, теоретично, «Динамо» мало певну стратегічну перевагу, якість гри киян не давала стовідсоткової гарантії на загальний позитивний результат. Динамівці й справді змусили усіх своїх уболівальників добряче похвилюватися. Перший тайм домашнього матчу кияни практично провалили. АЕК відіграв першим номером і мав три хороші нагоди вийти вперед. Переважно цьому заважав Бойко, але одного разу саме голкіпер киян міг призвести до взяття власних воріт. Денис помилився на виході і тільки відчайдушний стрибок захисника не дозволив грецькому футболісту занести м’яча у сітку порожньої «рамки».

Другий тайм уже пройшов в іншому стилі. Хоча греки й надалі більше володіли м’ячем – перевага на боці гостей у відсотковому значенні була приблизно 60 на 40, але більше моментів створювали уже кияни. Гонсалес та Мораес на двох мали з півдесятка непоганих нагод забити. У гостей буде що згадувати Шоджаю, який не влучив по порожніх воротах з двох метрів.

А у підсумку у Києві збереглася «суха» нічия, й «Динамо» за рахунок гола на виїзді у протистоянні рівних суперників здобуває путівку у наступний раунд. Однак там уже практично не залишилося суперників рівня АЕКа.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися