Футбольна збірна України переграла учасника чемпіонату світу
Спорт

Футбольна збірна України переграла учасника чемпіонату світу

27 березня 2018, 18:51
0
0
Сподобалось?
0

Збірна України з футболу провела другий за тиждень спаринг з учасником майбутнього чемпіонату світу. Після невиразної нічиєї із Саудівської Аравії (1:1), команда Андрія Шевченка реабілітувалася у поєдинку з Японією.

Японія- Україна – 1:2

Голи:  0:1 – Ракіцький (21), 1:1 – Макіно (41), 1:2 – Караваєв (69).

Японія: Кавасіма, Нагатомо, Макіно, Сакаї, Уеда, Сібасакі (Накадзіма, 80), Ямагучі, Хасебе – к (Місао, 82), Хонда (Кубо, 65), Харагучі (Усамі, 88), Сугімото (Кобаясі, 56).

Україна: П’ятов – к, Бутко (Караваєв, 62), Ордець, Ракицький, Соболь (Матвієнко, 62), Степаненко, Маліновський (Буяльський, 62), Коноплянка (Циганков, 79), Марлос (Петряк, 90+3), Зінченко (Ротань, 80), Бєсєдін.

У сьогоднішньому матчі стартовий склад української збірної на 60 відсотків відрізнявся від того, який грав проти Саудівської Аравії. Цього разу було помітно, що наші хлопці вийшли на поле з більшою мотивацією. Перший хороший момент наша збірна мала перший хороший момент. Простріл Бєсєдіна намагався заблокувати Сакаї, і підправив м’яч у поперечину. Намагання японців кидатися під удари українців зіграло їм погану службу. Так на 21-й хвилині добряче до м’яча з дальньої дистанції приклався Ракіцький. Голкіпер японської команди уже готовий був кинутися у дальній нижній кут, проте Уеда зачепив «шкіряного» і той над воротарем залетів у сітку. Українці довго напрацьовували на гол, але дали можливість японцям легко відігратися. Наприкінці першого тайму Маікіно відзначився з кутового. Оборона під час стандартів проблемне місце нашої збірної. Нагадаємо, що і від Саудівської Аравії українці пропустили після кутового.

У другому таймі Україна виглядала уже не так впевнено. Команди добре набігалися, невеличка перевага була на боці японців. Вирішальний гол забив Олександр Караваєв. Він використав фланговий простріл Євгена Коноплянки.

Найреальніший шанс у японців був, коли вони заробили право на штрафний за метр від штрафного майданчика. Андрій П’ятов «потягнув» небезпечний удар.

А у збірній України відбулася ще одна знамення подія. На заключні хвилини поєдинку на поле з лави запасних вийшов Руслан Ротань. Цей матч став для нього сотим у футболці національної команди.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися