Кілька секунд відділяли Португалію від вильоту з Мундіалю
Спорт

Кілька секунд відділяли Португалію від вильоту з Мундіалю

23 червня 2014, 13:30
0
0
Сподобалось?
0

Відверто розчаровують європейські збірні, які мають у своєму складі чимало зірок. От і збірна Португалії ледь не осоромилася у матчі з США. Рятівний нічийний результат піренейцям вдалося вирвати лише в останні секунди. Тож Португалія все ще зберігає шанси на вихід плей-оф фінального турніру.

США - Португалія - 2:2

Голи: 0:1 - Нані (5), 1:1 - Джонс (64), 2:1 - Демпсі (81), 2:2 - Варела (90+5).

США: 1. Ховард, 4. Бредлі, 5. Метт, 7. Бізлі, 8. Демпсі (18. Вондоловскі, 86), 11. Бедоя (2. Елдін, 72), 13. Джонс, 15. Бекерман, 19. Зусі (3. Гонсалес, 90), 20. Камерон, 23. Джонсон.

Португалія: 22. Бету, 2. Алвеш, 13. Кошта, 19. Алмейда (6. Корвалью, 46), 21. Перейра, 4. Велозу, 8. Моутіньо, 16. Мейрелеш (18. Варела, 69), 17. Нані, 7. Роналду, 23. Поштіга (11. Едер, 16).

Швидкий перший гол у ворота американців негативно подіяв на європейців. Вони спробували одразу перевести гру у спокійне русло. Але не дарма ж США зуміло перемогти міцну команду Гани у першому турі. Зрештою американці ледь не стали авторами чергової гучної сенсації чемпіонату. У другому таймі зусиллями Джонса та Демпсі команда США вийшла вперед. Правда з «чистотою» другого м'яча можна посперечатися. Гольова атака американців кілька разів чи то потрапляла в офсайдну пастку, чи то була на грані.

Для португальців поразка означала прощання з Мундіалем. Тож вони нарешті запропонували супернику відкритий футбол. Якби американці вирішили відсидітися в окопах до фінального свистка, а до нього лишалося не так вже й багато, то напевно втримали б переможний результат. Але ж ні, команда США прийняла виклик. І ось у грі на зустрічних курсах Португалія таки знайшла своє щастя на останній п'ятій компенсованій хвилині.

https://www.youtube.com/watch?v=Vm_7fWF2jnQ

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися