Лучанка стала срібною призеркою чемпіонату України з шахів — тепер її переманюють у Харків
Спорт

Лучанка стала срібною призеркою чемпіонату України з шахів — тепер її переманюють у Харків

14 липня 2014, 15:44
0
0
Сподобалось?
0

Цими днями зі Львова, де відбувався чемпіонат України з шахів, тріумфально повернулася команда з Луцька. Шахістка Олена Васіна на турнірі зі швидких шахів серед жінок посіла друге місце. У цій номінації брала участь 31 учасниця. Загалом чемпіонат був дуже насиченим для лучанки. Також вона зіграла у турнірі з блискавичних шахів, де посіла 7-10 місце, добувши 18 залікових пунктів до свого рейтингу. Також перевірила свої сили у чемпіонаті України серед чоловіків. Цей турнір був надзвичайно представницький і зібрав 142 учасники, серед яких 20 гросмейстерів. Олена Васіна набрала 50 відсотків очок з можливого і ще доплюсувала до рейтингу 15 балів. Також у чоловічому чемпіонаті вдало виступив перспективний шахіст з Луцька Олександр Закордонець. Завдяки показаному результату йому було присвоєно міжнародний рейтинг.

Тренер-викладач Валерій Васін, який готував спортсменів, висловлює подяку за фінансову поїздку обласному управлінню сім'ї, молоді та спорту Волинської ОДА та фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк»..

До речі, Олену Васіну, яка приносить залікові бали для Волинської області, намагаються переманити у Харків. Зокрема їй запропонували вступити на дворічне навчання з повним забезпеченням у вище спортивне училище при Харківській юракадемії, з подальшим вступом у вищий навчальний заклад.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися