«Манчестер Сіті» розмазав «Шахтар» у Харкові
Спорт

«Манчестер Сіті» розмазав «Шахтар» у Харкові

24 жовтня 2018, 09:29
0
0
Сподобалось?
0

Єдиний представник України у футбольній Лізі Чемпіонів донецький «Шахтар» зазнав першої поразки у турнірі. У Харкові «гірники» приймали англійський «Манчестер Сіті».

«Шахтар»-«Манчестер Сіті» – 0:3

Голи: 0:1 – Сільва (30), 0:2 – Ляпорт (35), 0:3 – Сілва (70).

«Шахтар»: П’ятов, Кривцов, Ракицький, Степаненко, Матвієнко, Нем (Болбат, 69), Майкон, Ісмаілі, Коваленко (Патрік, 62), Фернандо (Дентіньо, 84), Мораес.

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Стоунс (Уокер, 80), Ляпорт, Отаменді, де Брюйне (Сілва, 69), Сільва, Менді, Фернандіньо, Махрез, Стерлінг, Жезус (Фоден, 87).

Якщо нічиї у матчах з «Ліоном» та «Хоффенхаймом» можна вважати втратою для «Шахтаря», то нічийний результат у зустрічі з англійцями був би великим досягненням. Адже нині занадто відрізняється рівень команд. На жаль, дива не сталося, знекровлений втратами травмованих Тайсона і Марлоса «Шахтар» взагалі нічого не зміг протиставити «Манчестер Сіті». «Гірники» за всі 90 з хвостиком хвилин створили півтора небезпечних моменти, а гості могли забити з десяток голів. Чотири рази удари на себе приймав «каркас» воріт «Шахтаря», немало сейвів зробив і П’ятов, «мазали» гості. Тому підсумковий рахунок 0:3 ще можна вважати нормальним для «Шахтаря».

Після трьох турів українці ділять третє місце з німецьким «Хоффензаймом», котрий вдома зіграв у бойову нічию з «Ліоном» - 3:3. В обох команд по два очки. Лідирує у групі «F» «Манчестер Сіті» - 6 очок, на другому місці «Ліон» – 5.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися