«Шахтар» припинив виступити у Лізі Чемпіонів
Спорт

«Шахтар» припинив виступити у Лізі Чемпіонів

14 березня 2018, 08:37
0
0
Сподобалось?
0

Донеччани не змогли пробитися у чвертьфінал Ліги Чемпіонів, мінімально поступившись «Ромі» у матчі-відповіді.

«Рома»-«Шахтар» – 1:0

Гол: 1:0 – Джеко (52).

«Рома»: Аліссон, Флоренці, Манолас, Фаціо, Коларов, Наїнгголан, Де Россі, Стротман, Дженгіз Ундер (Жерсон, 65), Джеко (Ель-Шаараві, 89), Перотті.

«Шахтар»: П'ятов, Бутко, Ордець, Ракицький, Ісмаїлі, Марлос (Дентінью, 82), Фред, Степаненко (Патрік, 74), Тайсон, Бернард, Феррейра.

Вилучення: Ордець, 79.

Перший матч – 1:2. 

Маючи мінімальну перевагу після першого матчу у Харкові, у Римі «гірники» спробували зіграти в італійський футбол, де все вирішує тактика. У першому таймі у донеччан це виходило краще, ніж у самих італійців. «Шахтар» візуально мав перевагу у цій «шаховій партії» і наприкінці 45-хвилинки навіть міг вийти вперед. Факундо Феррейра мав «півтора» момента. Повноцінну нагоду забити для нього створив обронець «Роми» Фаціо, обрізавшись перед самим штрафним майданчиком. Форвард «Шахтаря» зайшов у штрафний майданчик і розстрілював ворота італійців, проте зробив це невдало. В другому епізоді, отримавши пас від партнерів у штрафному майданчику, Феррейра затягнув з ударом і його накрили захисники.

Другий тайм команди розпочали у тому ж стилі, але все зламала помилка Ордеця, який запізнився із виходом при створені положення поза грою. Боснійська зірка «Роми» Едін Джеко вийшов на побачення з П'ятовим і забив вирішальний гол у двоматчевому протистоянні. «Шахтар» не знайшов аргументів, аби суттєво змінити гру і не створив практичного жодного хорошого момента, щоб відігратися. А італійці спокійно довели матч до перемоги.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися