Віталій Кварцяний: «Волинь» була, є і буде — доки я живий"
Спорт

Віталій Кварцяний: «Волинь» була, є і буде — доки я живий"

1 вересня 2014, 12:39
0
0
Сподобалось?
0

- Гра була на зустрічних курсах. «Зоря» набрала міжнародного досвіду, але часами відчувалася втома команди, бо виклалися вони пристойно в Роттердамі. Я пізно дізнався про ваше прохання перенести матч. У флеш-інтерв'ю вибачився перед Юрою Вернидубом. Він хороший тренер і в нас хороші стосунки...

Можливо, інколи ми виглядали свіжішими. Гра тримала в напрузі вболівальників. Атакувала і «Зоря»,  і ми. Не сідали в обороні. Інколи нас суперник затискав за рахунок дій Будківського. Але в основному ми йому дали раду. Він більше сам порушував, ніж на ньому. Але Будківський - перспективний нападник.

У нас випало три людини - Кобахідзе, Федорчук і  Сімінін. Це три гравці основного складу. Хлопці, які замінили їх, дали раду. Я більше задоволений матчем, ніж ні. Хоча були й невпевнені дії. Це нас нервувало. Футбол був би якісний, якби гравці не панікували.

Гра, вважаю, була непогана. Нам вдалося забити гол в кінці, хоч я вже думав, що буде нічия. Напевне, атака більше народжує бажання перемогти. Якщо ти атакуєш, це спрацьовує.

- Минулого тижня в Інтернеті Дмитро Селюк припустив, що «Волинь» до кінця чемпіонату не дограє через фінансові проблеми...

- Вперше це чую, маю більше роботи, ніж по сайтам лазити. Ну, у нас з цим нормально. Хотілося б краще, але що поробиш - ситуація відома. Команда грає, бореться. У нас часто так ведеться, такі розмови про Луцьк. «Волинь» була, є і буде. У всякому випадку - доки я живий. Знайдемо спільну мову із усіма співзасновниками.

- Що з Недільком?

- Йому розпороли коліно. Зараз Віталія повезли до лікарні, зашиють що треба. Він хлопець сміливий, бойовий, 11 років в команді. Підтвердив свої бійцівські якості.

- У наступному турі вам грати із запорізьким "Металургом", ви свого часу очолювали цю команду...

- Так, мені приємно згадати ту ауру, яка була в команді. Нам дуже хотілося якомога краще прислужитися «Металургу», але не вийшло тоді. Команда грала дуже добре, ми тренувалися, але були певні організаційні проблеми. Таран вирішив змінити команду майже на 100%, напевне, зрозумів, що якісь проблеми були всередині команди. Йому вдалося. Команда на певному веселому підйомі.

- В Запоріжжя телефонували із «Волині», цікавилися безпекою в Запоріжжі. У вас не було проблем?

- Ні-ні, дякую. Ви тут найближче до бойових дій, хотілося б, щоб у вас і скрізь в країні все було добре і настав мир.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися