«Волинь» перервала серію невдач і здобула заслужену перемогу над «Зорею»
Спорт

«Волинь» перервала серію невдач і здобула заслужену перемогу над «Зорею»

1 вересня 2014, 10:48
0
0
Сподобалось?
0

«Зоря» - «Волинь» - 1:2

Голи: 0:1 - Бікфалві (6), 1:1 - Караваєв (76), 1:2 - Мемешев (90+1).

«Зоря»: 1. Сантіні, 6. Каменюка - к, 25. Білий, 99. Пилявський, 17. Ігнатьєвіч, 18. Маліновський (7. Худзік, 67), 9. Сегбефія (10. Ліпартія, 57), 35. Грицай (4. Чайковський, 64), 37. Хомченовський, 20. Караваєв, 28. Будківський.

«Волинь»: 42. Неділько - к (74. Кичак, 75), 39. Сваток (30. Гуменюк, 17), 15. Жуніч, 16. Шіш, 6. Бабенко, 4. Приндета, 13. Шабанов, 93. Матей, 9. Мемешев, 10. Бікфалві, 17. Маріотто.

У дебюті матчу з «Волинню» «Зоря» змушена була одразу ж перейти до оборонних дій. Голкіпер луганської команди уже на 4-й хвилині серйозно вступив у гру. Сантіні впорався у ударом Маріотто. А вже в наступному епізоді голкіпер луганчан свою команду не врятував. Сантіні не впорався як слід з навісною подачею від Бабенка, а Ерік Бікфалві був тут як тут і додав у ворота. «Волинь» повела, але одразу могла й пропустити. Напіввихід Будківського на побачення з Недільком, завершився сейвом від луцького воротаря. Далі гра проходила на зустрічних курсах. Найактивніший у лучан Бікфалві виводив на ударну позицію Мемешева, але редван не встиг замкнути передачу. Маріотто не покарав голкіпера «Зорі» за дитячу помилку. Сантіні чомусь пішов з воріт на лінію штрафного майданчика, де верхову боротьбу у нього та в захисників луганської команди виграв бразильський форвард «Волині», але пробив занадто високо над воротами.

Обороні лучан найбільше дошкуляли Будківський і Караваєв. Після подачі одного міг забивати другий, Неділько лишень супроводжував м'яч поглядом. Цього разу «Волині» пощастило. Після кутового небезпечного пробивав Пилявський (до речі, цей футболіст у міжсезоння був у колі інтересів Віталія Кварцяного).

Більша частина другої 45-хвилинки була за «Зорею». Персонажі, які були на передовій у луганчан, лишилися ті самі. Будківський уже пробивав у порожні ворота над Недільком, але тут під удар кинувся Мемешев. Після удару головою Караваєва команду врятував Неділько. В наступній атаці знову на вістрі опинився Караваєв. Неділько знову врятував команду, але у жорсткому зіткненні з гравцем луганської команди, на жаль, отримав досить серйозне ушкодження. Віталій Кварцяний вимушений був випустити на поле другого голкіпера Артема Кичака. Не встиг він як слід розігрітися, як господарі поля закрутили карусель у штрафному майданчику. Зрештою, Кичак просто загубився у просторі і Караваєв переправив м'яча у порожні ворота.

За рахунку 1:1 почалися «гойдалки». Спершу на ворота суперника насіла «Волинь», яка у цьому сезоні вже нелогічно втратила чимало очок. Гарний удар вдався Флорентіну Матею, але Сантіні був на місці. На першій із шести компенсованих хвилин індивідуальну майстерність проявив Редван Мемешев. На куті штрафного майданчика хавбек лучан розхитав оборонця і обвідним ударом надіслав «круглого» у дальній кут. Відчайдушний стрибок Сантіні нічого не дав. Лучани знову вийшли вперед. Але наступні 5 хвилин видалися непростими для команди Кварцяного. Футболісти «Зорі» організували справжній штурм. Знову невпевнено забігав по штрафному майданчику Кичак. Але цього разу захисники «Волині» щільніше накривали своїх суперників і переможний результат вдалося відстояти.

https://www.youtube.com/watch?v=piK_TbRKw4Q


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися