«Волинь» почала сезон з вольової перемоги
Спорт

«Волинь» почала сезон з вольової перемоги

28 липня 2014, 10:40
0
0
Сподобалось?
0

Матч «Іллічівець»-«Волинь» не став окрасою першого туру нового чемпіонату. Команди створили мінімум небезпечних моментів, але глядачі побачили три голи. Усі вони були забиті зі стандартів.

«Іллічівець»-«Волинь» - 1:2

Голи: Кулач (5 - пенальті) - Бікфалві (86), Бабенко (90+2).

«Іллічівець»: 1. Гальчук, 3. Чижов, 8. Тотовицький, 9. Оберемко (13. Яворський, 80), 11. Гринь, 20. Чурко (17. Федотов, 85), 32. Іщенко, 39. Кулач, 61. Мишньов, 77. Путівцев - к, 91. Бутко.

«Волинь»: 74. Кичак, 3. Сімінін - к, 15. Жуніч, 36. Годований, 5. Воронін, 6. Бабенко, 9. Мемешев (20. Задерецький, 46), 10. Бікфалві, 19. Кобахідзе, 77. Бохашвілі (30. Гуменюк, 46), 7. Федорчук (89. Козьбан, 70).

Як відомо, «Волинь» могла не вийти на матч першого туру проти «Іллічівця», якби його проводили у Маріуполі. Та врешті-решт поєдинок перенесли до Луцька. При чому номінальними господарями таки залишилися маріупольці («Волинь» буде господарем 14-го туру, а от зіграє, навпаки, у Маріуполі).

Побачити «Волинь» було дуже цікаво, адже персоналії у команді кардинально змінилися. У стартовому складі виявилося всього 5 футболістів з минулого сезону. Це Артем Кичак, Роман Годований, Сергій Сімінін, Редван Мемешев. Приємно, що таки повернувся до Луцька румунський півзахисник Ерік Бікфалві, який був уже поскаржився до ФІФА на клуб за невиплату заробітної плати. Ще шестеро футболістів прийшли у команду у міжсезоння.

Проте як слід оцінити дії оновленої команди Віталія Кварцяного практично не було можливості, так само як і дії маріупольців. Швидкість і інтенсивність дій футболістів скувала спека. На двох команди на силу створили мінімум моментів. Тож оптимальним підсумком матчу була б нульова нічия.

Втім рахунок у грі було відкрито дуже швидко. Уже на 5-й хвилині Сергій Сімінін, не бажаючи того, зіграв рукою у штрафному майданчику, і арбітр без вагань показав на 11-метровий. Владислав Кулач з позначки не схибив.

«Волинь» багато нагод відігратися не мала. Наприкінці першого тайму номінальні господарі завалили перед штрафним майданчиком Федорчука. Кобахідзе зовсім небагато часу провів у луцькій команді, проте авторитетно підійшов до м'яча і пробив вище воріт, тоді як не проти прикластися до «круглого» був і старожил Бікфалві. По справжньому небезпечний момент у лучан виник аж на 70-й хвилині. Еірк обікрав захисника, вдерся у штрафний майданчик і пробив. Гальчук впорався.

Усе з ніг на голову перевернули останні 5 хвилин і компенсований час. Коли на 85-й хвилині лучани знову заробили дуже небезпечний штрафний Бікфалві уже не допустив до м'яча Кобахідзе. Знав, що робив. Ерік поклав «круглого» під самісіньку стійку. Маріупольці, пригнічені втратою перемоги, не втримали і нічийного результату. Вирішальний гол лучани забили у компенсований час і знову зі стандарту. Бабенко з флангу подавав на дальню стійку воріт Гальчука. До м'яча ніхто з футболістів так і не торкнувся - боротьба лише дезорієнтувала голкіпера, і «круглий» спокійнісінько застрибнув у сітку. Отож «Волинь» стартувала у сезоні з вольової перемоги.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися