XXIІI зимові Олімпійські ігри відкрито
Спорт

XXIІI зимові Олімпійські ігри відкрито

9 лютого 2018, 16:26
0
0
Сподобалось?
0

У південнокорейському Пхьончхангу відбулася церемонія офіційного відкриття XXIІI зимових Олімпійських ігор. Україну на змаганнях представлятиме команда з 33 спортсменів, які виступатимуть у 9 видах спорту. Найчисельніше представництво у збірній у біатлоністів – 11 спортсменів. Саме на цей вид спорту українці мають найбільші надії. Шестеро спортсменів виступатимуть у санному спорті, по чотири – у лижних гонках та фігурному катанні, 3 – у фристайлі, 2 - у гірськолижному спорті, по одному – у сноубордингу, скелетоні і лижному двоборстві.

На параді збірних національний прапор України довірили нести біатлоністці Олені Підгрушній. Наша команда пройшла головним стадіоном 57-ю, відповідно до корейського алфавіту.

Були на параді і спортсмени з Росії. Через заборону вони не могли використовувати національну символіку і йшли під прапором Міжнародного олімпійського комітету. І під час змагань спортсмени з РФ виступатимуть під нейтральним прапором.

Загалом в Олімпіаді-2018 участь беруть 2500 спортсменів з 90 країн світу.

Ігри у Пхьончхангу триватимуть до 25 лютого. Спостерігати за їхнім перебігом в Україні можна буде на телеканалі UA:Перший. Уже завтра наші біатлоністки розпочнуть боротьбу за медалі


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися