Збірна України здобула вольову перемогу на чехами
Спорт

Збірна України здобула вольову перемогу на чехами

7 вересня 2018, 18:30
0
1
Сподобалось?
1

Збірна України з футболу успішно стартувала у Лізі націй УЄФА. На виїзді команда Андрія Шевченка у новій формі, на якій розміщений салоган «Слава Україні», здобула вольову перемогу над командою Чехії.

Чехія-Україна – 1:2

Голи: 1:0 – Шик (4), 1:1 – Коноплянка (45+1), 1:2 – Зінченко (90+3).

Чехія: Вацлік, Кадержабек, Калас, Гебре Селассіє – к, Брабец, Сікора (Горжава, 90+2), Хушбауер, Крменчік (Змргал, 46), Соучек, Боржил, Шик (Тецл, 83).

Україна: П’ятов – к, Матвієнко, Кривцов, Ракіцький, Караваєв, Степаненко, Маліновський, Коноплянка (Циганков, 77), Марлос, Ярмоленко (Зінченко, 66), Яремчук (Селезньов, 85).

Хоча уже на старті матчу чехи вийшли вперед – занадто в’яло Кривцов протистояв форварду чеської збірної Шику. Але українці не розгубилися, спершу заспокоїли гру, а потім взяли її під свій контроль. Буквально за дві наступні хвилини дебютант української збірної Роман Яремчук міг не тільки зрівняти рахунок, а й вивести нашу команду вперед. Проте відігралися українці лише у компенсований до першого тайму час. Нашій збірній вдалася неймовірно гарна комбінація. Марлос відтягнув на себе одразу трьох опонентів і зробив простріл вздовж штрафного майданчика. Ярмоленко зробив вигляд, що завдаватиме завершального удару, але пропустив м’яч на Коноплянку, який розстріляв ворота Вацліка.

У другому таймі синьо-жовті й надалі контролювали хід гри, а матеріалізувати територіальну перевагу знову змогли лише у компенсований час. Переможний гол забив Зінченко, який опинився у потрібному місці в потрібний час, і після серії рикошетів у штрафному майданчику господарів переправив м’яч у сітку.

Наступний матч збірна України проведе 9 вересня у Львові з командою Словаччини (16.00). Аби додати престижності Лізі націй УЄФА вирішило прив’язати її до ЧЄ-2020. У турнірі розіграють чотири путівки на континентальну першість. Аби поборотися за них потрібно обов’язково здобути перше місце у своїй групі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися