Народити дитину допомогло куряче яйце
Невигадана історія

Народити дитину допомогло куряче яйце

1 червня 2019, 20:00
0
0
Сподобалось?
0

З етичних міркувань проста жінка з поліської глибинки не хоче називати свого справжнього імені. Але щиро розповідає приголомшливу історію народження наймолодшої донечки з надією, що нетрадиційний досвід лікування, на який довелося зважитися, комусь допоможе. Йдеться про лікування живою речовиною курячого яйця. Офіційна медицина у своїй практиці його не використовує. А от люди, що втратили надію на одужання, як і моя співрозмовниця, зважуються ризикнути.

Завагітніла після кількох курсів лікування

Галина з Петром побралися дуже молодими. Через рік у них народилася дівчинка, через два – син. Діти виросли, здобули освіту і залишили батьківське гніздо. Обоє влаштувалися на роботу далеко від рідного дому. У обох – власні родини. З їхнім від’їздом у хаті стало незвично тихо. «Може, ще одну дитинку народити?» – така думка все частіше з’являлася у Галини. А тут ще й Петро почав наполягати та третій дитині. Завагітніти ж Галині ніяк не вдавалося. Лікарі ставили, здається, і не страшний діагноз, та вилікувати жінку не могли.

– Аж тут прийшла у гості кума, – розповідає Галина. – Пожурилася я, розповіла їй про свою зневіру в офіційній медицині. Надя, яка за фахом медсестра, і каже: «А спробуймо вилікувати тебе курячим яйцем». Я на сміх її підняла, бо хто таке коли в селі чув, щоб яйця лікували! Але погодилася. «От завтра й розпочнемо. Навіщо відкладати?» – ошелешила поспіхом кума.

Хто зважується на такий ризик, нехай це робить обов’язково під наглядом медика, радить жінка. Адже головне правило лікування – повна стерильність посуду, рук. Та й реакція на нього може бути різною.

– Чи то Бог так дав, чи справді яєчний білок допоміг, але після кількох курсів лікування я завагітніла, – каже Галина і тулить до себе свою найменшу донечку – п’ятирічну красунечку і розумницю Юлю.

Помічне при епілепсії, туберкульозі і навіть для схуднення

І справді існує метод лікування білком курячого яйця, заснований російський лікарем Гаврилом Капустіним і закладений академіком Володимиром Філатовим. У 1948 році через незагойну рану на нозі Гаврилу Андрійовичу встановили групу інвалідності. Традиційні методи лікування не допомагали. Тоді він почав розвивати ідею академіка Філатова про лікування ін’єкціями курячого яйця. Є два шляхи її реалізації: ін’єкції курячим або перепелиним яйцем з жовтком чи використання лише білка. Після четвертого уколу рана в Капустіна зажила, і у 1951 році з нього зняли групу інвалідності. Пізніше медик використовував цю методику в лікуванні слоновості, виразки шлунку та інших недуг.

Таємниця криється у тому, що куряче яйце містить дуже багато амінокислот, яких людський організм не виробляє. У його білку немає ні жирів, ні вуглеводів, зате там є вітаміни А, Е, К, Д, фолієва кислота, багато мінеральних мікроелементів, у шкаралупі – калій, магній тощо. А ще яйце багате на ферменти, які здійснюють протимікробну, протизапальну та протинабрякову дію. У жовтку – лецитин, що розчиняє холестеринові бляшки в судинах. За допомогою яйця можна зміцнити імунітет, попередити захворювання серця, захистити очі від катаракти, зміцнити кісткову тканину, поліпшити пам’ять і навіть… схуднути. Ін’єкції свіжого яйця помічні при лікуванні епілепсії, безпліддя, туберкульозу легень, фіброміоми матки.

Ось таке воно, маленьке кругленьке куряче яйце, за допомогою якого можна не тільки підвищити імунітет, а й навіть народити дитину.

Наталія ЛЕГКА

Передрук забронено

Детальніше про лікування живою речовиною курячого яйця читайте у журналі «Люди і долі» № 6 (2019 рік), який вийде на початку червня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися