Під Маріуполем українські танкісти ходили в атаку, щоб не дозволити бойовикам зняти прапор на спірній території
Україна

Під Маріуполем українські танкісти ходили в атаку, щоб не дозволити бойовикам зняти прапор на спірній території

7 грудня 2014, 23:46
0
0
Сподобалось?
0

Понад три місяці тому учасники антитерористичної операції з числа військовослужбовців Збройних Сил встановили державний прапор України біля населеного пункту Павлополь на території, яка тимчасово підконтрольна «ДНР».
Символ державності ще у вересні встановили військові розвідники і з того часу терористи неодноразово намагалися зняти чи знищити український двоколор. Проте, захисники Маріуполя, що несуть службу в цьому районі, ретельно стежать і не дозволяють ворогу близько підійти до стягу.


- Крайній раз на День Збройних Сил України ворожа група за допомогою гранат і гранатометів спробувала зруйнувати гордість нашого народу. Тому за справу узялися воїни-танкісти, які протягом дня пильнували за діями бойовиків. В результаті, комусь на тій стороні доведеться полежати на лікарняній койці. В подальшому ми також оберігатиме державний прапор і не допустимо терористів на нашому напрямку, - зауважив командир підрозділу Збройних Сил України.
До речі, добру ініціативу захисників Маріуполя перейняли учасники антитерористичної операції й в інших районах сектору. Тому, державний прапор України все частіше став з'являтися на території, яка тимчасово підконтрольна «ДНР».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися