В Алчевську голодні лікарі питали у лідера ватажків про гроші, він пообіцяв що безкоштовно привезе... російських артистів
Україна

В Алчевську голодні лікарі питали у лідера ватажків про гроші, він пообіцяв що безкоштовно привезе... російських артистів

26 грудня 2014, 17:20
0
1
Сподобалось?
1

Відбувся масштабний страйк медичних працівників перед виконкомом міста Алчевськ. Охорона здоров'я в Алчевську на межі колапсу в наслідок відтоку кадрів, залишилися тільки ті, кому нікуди поїхати. Вони вже більше напівроку не отримують заробітних плат. Доведені до відчаю медики прийшли з вимогами до «нової влади».

Про подальші перипетії повідомляє «Informator» з посиланням на очевидця подій.

Біля входу у виконком зібралося близько 50-60 медпрацівників з різних лікувальних установ Алчевська. До них вийшла представник виконкому, не представившись, запропонувала створити ініціативну групу. Декілька лікарів, з ініціативної групи, увійшли до кабінету до заступника мера. «Чиновник» грубо накричала на них, мовляв, грошей немає і нічого ходити тут заважати їй працювати. Після такої відповіді, у будівлю рушили усі, хто був на вулиці.

Розійтися людей вмовляла головлікар міста Любов Віннікова, проте її проігнорували. Тоді вийшов «заступник» і спробував врегулювати ситуацію, що загострилася, пояснюючи, що у всьому винна блокада і уряд України. Мітингуючі відповіли, що багато разів вже це чули і запропонували повернути владу Україні, якщо «ЛНР» не може впоратися. До цього часу до виконкому під'їхав лідер бригади «Призрак» Олексій Мозговий. Він віджартовуючись, запросив усіх в конферецзал, де ще раз розповів про «хунту і блокаду» 1 пообіцяв гроші впродовж двох днів. В ході спілкування не приховував своєї зневаги до «глави» ЛНР Ігоря Плотницького. У кінці запросив усіх на творчий вечір маловідомого російського артиста.

Тим часом головлікар Любов Винникова зібрала завідуючих відділень, кричала, ображала і звинувачувала їх в тому, що пустили людей на мітинг. Після чого авторитетно заявила, що тепер грошей точно не дадуть.

https://www.youtube.com/watch?v=BDnQtr5jGCA


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися