У батальйоні «Донбас» бунт проти Семенченка?
Україна

У батальйоні «Донбас» бунт проти Семенченка?

11 січня 2015, 06:13
3
5
Сподобалось?
5

У суботу у селі Нові Петрівці під Києвом відбулися збори батальйону Нацгвардії «Донбас». Зустріч відбувалася у військовій частині. Щоправда, потрапити на неї змогли не всі. Частина бійців, які не були оформлені офіційно, залишилися за воротами. Командир батальйону Семен Семенченко прибув на збори з озброєною охороною.

Бійці, яких не пустили на територію військової частини на зустріч батальйону зупинили машину міністра МВС Арсена Авакова на виїзді. Відбулася жорстка розмова. Бійці висловили недовіру Семену Семенченку та його наближеним помічникам. Натомість добилися призначення свого начштабу.

Так про це розповів у «Фейсбук» боєць «Донбасу» Олег Дуб, який серед опонентів Семенченка:

«Коротко по сьогоднішній зустрічі бійців батальйону «Донбас». Був Аваков і Сьома. Сьома пригнав десь 50 бійців з новонабраних для підтримки плюс його численна охорона. Сьома намагався розділити ветеранів на окремі групи і повести цю зустріч своїм сценарієм. Однак бійці під керівництвом Фагота зірвали йому ці плани і домоглись уваги Авакова! Сьома утік. І тепер той, якого нібито звільнив з батальйону суд офіцерської честі, призначений виконуючим обов'язків начальника штабу батальйону! Звичайно, що будуть спроби реваншу, але наразі правда в особі Фагота рулить в батальйоні!», - написав він.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Nemo
    Nemo

    Что это они как сучки пересрались !!! Поменяите батальону название , а то разборки начали клееть точно как бандюки на Донбасе , и чем вы теперь лучше сепаров.

    11 січня 2015, 08:14
    Відповісти
  • Ксена
    Ксена

    Честным людям нечего бояться а раз приехал с охраной значит рыло в пушку.

    11 січня 2015, 09:04
    Відповісти
  • Світлана
    Світлана

    Схоже, що дискредитація Семена Семенч. досить серйозно організована. Не розумію, що він такого зробив, кому наступив на "хвіст". Невже це пов"язано з контрабандн ими "гумконвоями", які той пробував зупинити?

    11 січня 2015, 14:08
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися