Семенченко зареєстрував законопроект, за яким можна буде отримати відстрочку від мобілізації за гроші
Україна

Семенченко зареєстрував законопроект, за яким можна буде отримати відстрочку від мобілізації за гроші

28 лютого 2015, 05:16
0
0
Сподобалось?
0

Народний депутат від фракції «Самопоміч» Семен Семенченко зареєстрував у Верховній Раді законопроект, який передбачає можливість платного отримання відстрочки від армії під час часткової мобілізації. Сума платежу вираховуватиметься по формулі. Семенченко підрахував, що реалізація законопроекту призведе до збільшення дохідної частини державного бюджету на 1 мільярд 364 мільйони гривень.

«На фронті не потрібні люди не бажають воювати. Від них немає користі в бою. Маса людей готових і мотивованих до війни не може, в разі поранення або каліцтва отримати нормальну реабілітацію, гарне протезування або достатню компенсацію родині.

Досвід Грузії, ряду інших країн, які ввели відстрочку від мобілізації за плату, показує, що люди, які несуть гроші у військкомат і за хабар звільняються від армії, з радістю перестануть підживлювати корупцію і відчувати себе злочинцями (а за законом ними і є).

Сума внеску варіюється залежно від віку, доходу і місця проживання (область, місто або село). Бідні та багаті платять на порядок різні суми.

Зібрані кошти цільовим чином будуть направлятися на лікування, реабілітацію вояків. Відстрочка діє один рік», - аргументував свій проект Семенченко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися