Україна

Суд скасував арешт екс-СБУшника, який впустив бойовиків до Донецького аеропорту

12 березня 2015, 12:22
0
0
Сподобалось?
0

Суд повернув прокуратурі справу про обвинувачення та скасував рішення про арешт екс-співробітника СБУ, який впустив в Донецький аеропорт бойовиків навесні 2014 року. Про це йдеться у відповіді Генпрокуратури на запит «Української правди».

Згідно з повідомленням, ухвалою Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області від 6 лютого 2015 року запобіжний захід у вигляді тримання під вартою щодо Главури О.В. скасовано. Водночас, у повідомленні зазначається, «виконання вказаного рішення на органи прокуратури не покладалося».
У Генпрокуратурі не відповіли на питання, чи означає це, що він досі залишається під вартою і де саме перебуває обвинувачений, зазначивши, що «Генпрокуратура не є розпорядником стосовно запитуваної інформації». Крім того, згідно з повідомленням, обвинувальний акт за підозрою Главури О.В. повернуто прокурору на підставі ч 3 статті 314 КПК України.
Нагадаємо, в ніч на 26 травня на територію Донецького аеропорту увірвалися озброєні бойовики з вимогою вивести українських військових з території аеропорту. 27 травня українські силовики взяли під контроль аеропорт. На початку листопада стало відомо, що бойовиків впустив колишній співробітник СБУ в Донецькій області. Використовуючи власну магнітну картку, він забезпечив безперешкодне проникнення до адміністративної будівлі Донецького аеропорту.

https://www.youtube.com/watch?v=fTQigm27BCA#t=32


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися