Арештований російський ГРУшник поголився співпрацювати з українським слідством
Україна

Арештований російський ГРУшник поголився співпрацювати з українським слідством

28 травня 2015, 03:37
0
0
Сподобалось?
0

Заарештований російський ГРУшник Олександр Александров не оскаржуватиме постанову Шевченківського суду Києва щодо свого затримання. Про це повідомив ТСН адвокат росіянина Костянтин Кравчук.

- Мій підзахисний вважає, що оскарження арешту до 19 липня ніяк не вплине на його подальшу долю в цій справі. У мого підзахисного обрана позиція сприяння слідству. А умови утримання у VIP-палаті військового госпіталю його більше, ніж влаштовують, - розповів Кравчук.

Правозахисник направив подання до Генпрокуратури з проханням зняти стосовно Александрова обвинувачення у терористичних діях. Адвокат каже, що його підзахисний навіть не застосовував на території України вогнепальну зброю, тому може бути визнаним винним лише у незаконному перетині державного кордону з метою збору розвідданих. Євген Єрофєєв, своєю чергою, оскаржуватиме постанову суду про свій арешт.

Як відомо, російська сторона не надала своїм громадянам адвокатів, тож їх захищають українські. Зокрема, Костянтин Кравчук представляє Регіональний центр безоплатної вторинної допомоги міністерства юстиції України. Натомість російський консул Олексій Грубий таки навідав затриманих спецназівців, від яких Росія ховалася майже тиждень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися