Україна

Вночі бойовики з мінометів гатили по Опитному, Пісках, Новотроїцькому, Мар’їнці та Гранітному

31 травня 2015, 14:44
0
0
Сподобалось?
0

Вночі найскладніша ситуація була на Донецькому напрямку. Бойовики з мінометів різних калібрів, гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілювали Опитне, Піски, Новотроїцьке, Мар’їнку, Гранітне. Про це повідомляє прес-центр АТО».

«Вночі, у районі Миколаївки наші військові вступили у бій з диверсійно-розвідувальною групою противника. Наразившись на прицільний вогонь, бандити відступили», - йдеться в повідомленні.

«На Луганському – з автоматичних гранатометів, поборники існуючих лише у їхній хворобливій уяві держав, вели вогонь по Золотому – 4, та Станиці Луганській. Вночі тут бандити більше не стріляли», - повідомив прес-центр.

На Маріупольському – з стрілецької зброї та мінометів бойовики тричі стріляли по Широкиному. Тут після 23.00 до ранку настала тиша. Також майже всю ніч у небі фіксувалися прольоти безпілотних літальних апаратів загарбників. Їх було зафіксовано за маршрутами: Раївка-Старий Айдар, Сміле-Кримське, Донецьке-Словяносербськ, Трьохізбенка-Щастя, Лисичанськ-Новоахтирка, Маріуполь-Мангуш.

Джерело: УНІАН


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися