Україна

Семеро журналістів відмовилися від президентських орденів в честь професійного свята

7 червня 2015, 00:07
1
3
Сподобалось?
3

«За подвиг на передовій» у день професійного свята Президент України вирішив нагородити журналістів. Ордени прийняли не усі.

«Цього року ми прийняли рішення нагородити журналістів орденом «За заслуги». І я просив би кожного з вас сприймати цю нагороду як бойову відзнаку за справи, які ви зробили, і яку ви здобули, захищаючи Батьківщину… Ваша правда з фронту є виключно важливою для держави, бо фронт інформаційної війни не менш важливий і небезпечний, ніж фронт реальний», - зазначив Президент, інформує прес-служба Глави держави.
Однак, як повідомляє «Високий Замок», не усі журналісти прийняли нагороду. Від орденів відмовилося семеро працівників ЗМІ. Услід за журналістом інтернет-видання «Ліга.net» Петром Шукліновим та автором «Центру журналістських розслідувань» Анною Андрієвською відмовилися отримувати орден «За заслуги» ще п'ятеро журналістів. Серед них - журналістки «Громадського телебачення» Анастасія Станко, Наталія Гуменюк, фотокореспондент Lb.ua Максим Левін, фотокореспондент Reuters та Associated Press Петро Задорожний, кореспондент «Радіо Свобода» Левко Стек.
Власне, напередодні журналістка Наталія Соколенко закликала представників ЗМІ не приймати нагород від президента, аби зберегти незалежність.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • олег
    олег

    На жаль Петро Порошенко такий же брехунець як Ющенко, багато гарних слів, та ніяких справжніх дій.. Де сотні засуджених корупціонерів, де націоналізація захоплених олігархами підприємств та цілих галузей економіки, де децентралізація, де суд над генштабом за Іловайск, Дебальцево ? Власного сина як Януковіч зробив депутатом Верховної Ради...

    7 червня 2015, 01:19
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися