Помічником голови ДФС став кум Калетника, який незаконно розмитнив спецзасоби для розгону Майдану
Україна

Помічником голови ДФС став кум Калетника, який незаконно розмитнив спецзасоби для розгону Майдану

21 червня 2015, 09:40
6
0
Сподобалось?
0

Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров призначив своїм радником кума колишнього головного митника України Ігоря Калетника Геннадія Романенка. Відповідний документ на своїй сторінці у «Фейсбук» опублікувала нардеп від «Блоку Петра Порошенка» Світлана Заліщук. Вона зазначила, що Романенко фігурував у корупційних розслідуваннях в 2011 році, коли очолював Київську регіональну митницю. Романенко є досить забезпеченою людиною. Його автопарк складається з п’яти елітних авто: «Toyoia Sequoia» (2008 року випуску), «Range Rover» (2013), «Range Rover» (2011), «Mercеdes Benz S550» (2007) та «Porsche Cayenne S» (2011).

Також у Романенка є будинок площею 875 квадратних метрів у в Обухівському районі Київщини.

Але найголовніше, що у часи Євромайдану Геннадій Романенко керував Київською регіональною митницею. За даними українських ЗМІ, у 2013 році він особисто забезпечував безперешкодне розмитнення російських спецзасобів для розгону майданівців, які прибули літаком в аеропорт Гостомеля. У підсумку у нашу країну зайшло 2,5 тонни експериментальних спецзасобів, які не мали жодних відповідних дозволів. Завезли зокрема «Факел-С», «Зоря-2», «Пламя-М», ручні димові гранати білого диму РДГ-2, гранати посиленою потужності «Рулет-ВВ», гранати РГР, аерозольні гранати «Дрейф-2» . Всі ці незаконні спецзасоби потім вбивали й калічили людей на Майдані.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • леонід
    леонід

    насирова разом з романенком микитюком і всіма холуями калетника в мусорний ящик і в ато. там ім хлопці покажуть як жити сукам.бо їм все мало бабла то там їх накормлять.

    21 червня 2015, 10:04
    Відповісти
  • Гражданин
    Гражданин

    Почему он не на тюремных нарах? Потому что народ смирился, что они рабы.

    21 червня 2015, 11:06
    Відповісти
  • Активіст
    Активіст

    Ото вам Роман-Романенко. Ото ж Насіров-Фекаліями.... фіскальними!

    21 червня 2015, 14:16
    Відповісти
  • Кира
    Кира

    Бідолаха, він собі жирує із своєю колекцією автопарку а народ думає як прожити на зарплатню, зробили із народу рабів і радіють підраховують свої нажиті капітали і думають як ще грабанути цей бідолашний народ.

    22 червня 2015, 15:07
    Відповісти
  • Валентина
    Валентина

    З ким це Романенко не поділився автомобілями?! Та серед нардепів чимало мільйонерів. До того ж вони ще й приховують свої статки від держави, щоб не платити податки.

    22 червня 2015, 20:01
    Відповісти
  • Олег
    Олег

    Да, согласен, сейчас поборы на таможне намного хуже, чем раньше! Но этого стоило ожидать! "Покращення" же!! Во всяком случае у некоторых!!)

    24 червня 2015, 23:09
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися