Депутатом Запорізької міськради став судимий сепаратист, який палив Бандеру
Україна

Депутатом Запорізької міськради став судимий сепаратист, який палив Бандеру

2 липня 2015, 11:20
0
0
Сподобалось?
0

У вівторок, 30 червня, депутатом міськради Запоріжжя став Юрій Петровський, який був судимий у 2001 році за статтею «Посягання на конституційний лад».

Як повідомляє Громадське.ТБ, посилаючись на свої джерела, Петровський повинен увійти до комісії з питань розвитку підприємництва. Видання зазначає, що Петровський звинувачувався у змові з метою організації державного перевороту. Учасників, які «цілеспрямовано готувалися до повалення конституційного ладу в країні» викрили в 2000 році.

Затримані вели формування бойових груп, з'ясовували дислокацію військових частин і місць зберігання зброї, продумували способи його захоплення. Крім того, вони визначили перелік об'єктів для проведення диверсійно-терористичних акцій. Тоді Петровського притягли до кримінальної відповідальності. Однак він став депутатом, тому що в Україні закон не забороняє бути депутатом міської ради людині, яка має судимість.

Також відомо, що минулого року Петровський очолював так зване «народне ополчення» і став його координатором. Громадське.ТБ повідомляє, що він засуджував Майдан і публічно спалив ляльку з фото Степана Бандери. Наголошується, що коли учасників «ополчення» набирали через форуми, там були вказані телефони нового депутата Запорізької міськради
Джерело: Високий замок online


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися