Україна

Надії Савченко відмовили в розгляді справи судом присяжних й посилили обвинувачення

7 липня 2015, 11:30
0
0
Сподобалось?
0

Українській льотчиці Надії Савченко, яка перебуває в російському СІЗО, відмовили в розгляді кримінальної справи судом присяжних. Про це повідомив її адвокат Ніколай Полозов. За його словами, Савченко також відмовили в розгляді справи в Москві.

Раніше інший її адвокат Марк Фейгін припустив, що його підзахисну можуть судити в Ростові, оскільки, за версією слідчих, Савченко перетнула російський кордон через місто Донецьк в Ростовській області.

Також слідчий комітет перекваліфікував склад злочину української військовослужбовцем Надії Савченко на більш тяжкий. Тепер вона звинувачується у вбивстві двох російських журналістів, а не в посібництві в ньому, передає «Інтерфакс».

***

Савченко – доброволець батальйону «Айдар». Майже місяць вона воювала у зоні АТО на Луганщині, де разом з іншими солдатами потрапила у засідку біля міста Щастя. Терористи вимагали за звільнення льотчиці свободи для чотирьох бойовиків. 8 липня стало відомо, що Савченко перебуває у слідчому ізоляторі в Росії. Її звинувачують у вбивстві журналістів російської ВДТРК Ігоря Корнелюка та Антона Волошина, які загинули 17 червня під Луганськом.

Джерело: Високий Замок, Радіо Свобода


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися