На кордоні з Росією прикордонники змушені були стріляти, щоб зупинити прорив двох машин, — одна людина загинула
Україна

На кордоні з Росією прикордонники змушені були стріляти, щоб зупинити прорив двох машин, — одна людина загинула

14 серпня 2015, 13:49
0
0
Сподобалось?
0

Учора у ході реалізації інформації співробітників оперативно-розшукового підрозділу прикордонного відомства на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Сопич» Сумського загону прикордонний наряд виявив два автомобілі «УАЗ» без номерних знаків, які рухалися з території РФ до України. При наближенні прикордонного наряду зловмисники намагалися збити прикордонника. На законні вимоги зупинитися водії автівок не реагували, а навпаки – збільшили швидкість продовжуючи рух. З метою припинення протиправної діяльності було здійснено два попереджувальні постріли вгору, однак їх це не зупинило і, продовжуючи рух далі, вони почали розділятися. Під час маневру один з автомобілів здійснив повторну спробу наїзду на старшого прикордонного наряду. Для затримання було застосовано зброю по колесах транспортних засобів, проте вони продовжили рух в тил території України.

У ході подальшого переслідування та організації пошукових дій на околиці населеного пункту Баранівка було виявлено один з переслідуваних автомобілів, при наближенні до якого водій покинув автівку та забіг на територію приватного помешкання. Також пізніше в тилу ділянки відділу прикордонної служби було виявлено інший транспортний засіб, в якому знаходилася особа без ознак життя.

Крім того у ході огляду транспортних засобів було виявлено контрабандний вантаж з горілчаними виробами торгової марки «Єльцин», сферичні дзеркала, блоки живлення, елементи яких містять дорогоцінні метали, що, можливо, є предметами подвійного призначення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися