Україна

Водій маршрутки порізав кухонним ножем водія тролейбуса

28 серпня 2015, 23:59
0
0
Сподобалось?
0

На Київщині у місті Біла Церква двоє водіїв громадського транспортну не поділили дорогу і вчинили бійку. Під час сутички один з них завдав супернику ножове поранення, інший отримав травму голови. Про це пише «Високий Замок» з посиланням на прес-службу ГУ МВС Київщини.

За повідомленням, 27 серпня на тролейбусній зупинці по вулиці Князя Володимира водій маршрутного таксі, керуючи автомобілем «Мерседес Спринтер», створив аварійну ситуацію.  У зв’язку з цим між ним та водієм тролейбуса виникла сварка. Згодом між чоловіками почалася бійка, під час якої, водій маршрутки кухонним ножем спричинив удар в область черевної порожнини водію тролейбуса.

«40-річного чоловіка із колото-різаною раною черевної стінки, госпіталізовано до хірургічного відділення Білоцерківської міської лікарні та прооперовано, стан його здоров’я тяжкий. 50-річний водій маршрутки, близько опівночі, також звернувся за медичною допомогою. Лікарі встановили йому діагноз: струс головного мозку та закрита черепно-мозкова травма голови», – йдеться в повідомленні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися