За учорашню добу бойовики в зоні АТО 19 разів обстрілювали наших військових
Україна

За учорашню добу бойовики в зоні АТО 19 разів обстрілювали наших військових

30 серпня 2015, 11:36
0
0
Сподобалось?
0

"Із 29 серпня з 18-ї години і до півночі обстановка в зоні АТО залишалася стабільною, без тенденції до загострення. Незаконні збройні формування не використовували озброєння, калібр якого перевищує 100 мм. А поодинокі обстріли наший позицій мали здебільшого хаотичний і провокативний характер. Так, наприкінці доби неподалік Донецька ворог із гранатометів обстрілював сили АТО в Трьохізбенці, Авдіївці, Маріїнці. А під вогонь зі стрілецької зброї двічі потрапляли підрозділи в Опитному. На артемівському напрямку близько 22-ї години бойовики обстрілювали з гранатомета наш опорний пункт у Луганську. А опівночі з 82-мм міномета проросійські найманці били по українських позиціях у Кримському, що на Луганщині", - повідомив речник АТО Анатолій Стельмах.

Загалом, повідомляє прес-центр АТО, упродовж учорашньої доби бандформування 19 разів порушили режим припинення вогню. Один раз бойовики застосовували міномет, 10 - гранатомети.

Після опівночі і до 6-ї ранку 30 серпня ворог двічі зі стрілецької зброї обстрілював сили АТО в Опитному. Двічі бойовики вели вогонь із великокаліберних кулеметів по Пісках. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися