Журналісти відзняли на відео, як чоловік метав гранату у силовиків
Україна

Журналісти відзняли на відео, як чоловік метав гранату у силовиків

1 вересня 2015, 01:51
0
0
Сподобалось?
0

Журналісти Радіо Свобода зафіксували на відео людину, яка кидає гранату в бік силовиків, що охороняли будівлю Верховної Ради. Момент вибуху знятий з двох ракурсів: з будівлі Верховної Ради та з площі перед парламентом. На відео чітко видно, як людина дістає з чорного рюкзака вибуховий пристрій і кидає його в бік кордону силовиків. Одразу після цього чоловік тікає з місця події. Це помітно на кадрах з другої камери. Щоправда, впізнати людину вкрай важко. Обличчя приховане за медичною маскою. Однак з відео зрозуміло, що метальник невисокого зросту і можна зафіксувати його одяг.

https://www.youtube.com/watch?v=aKqh1m-nbCc

ВЗГ ГУМВС у Києві оприлюднило оперативне відео із затриманням та обшуком бійця «свободівського» добровольчого батальйону міліції «Січ» Ігоря Гуменюка. Його підозрюють у скоєні теракту. Чоловіка видає зріст, одяг та рюкзак. До речі, у самому рюкзаку правоохоронці виявили гранату РГО (аналог Ф1 російського виробництва, радіус ураження уламками – 50 метрів, радіус можливого ураження – 100 метрів, оснащена ударно-дистанційним підривником – спрацьовує після удару в тверду поверхню), та чеку від іншої такої ж гранати – очевидно тієї, яку метальник і використав під Верховною Радою.

https://www.youtube.com/watch?v=4MaMqT3Oe_E&feature=youtu.be

За уточненими даними, внаслідок сутичок під парламентом і застосуванням протипіхотної гранати поранення отримали 126 силовиків, один помер. З числа мітингуючи за допомогою лікарів звернулася одна особа.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися