В Донбабве-ДНР переворот у кращих африканських традиціях: Пушилін змістив Пургіна з посади спікера «республіки»
Україна

В Донбабве-ДНР переворот у кращих африканських традиціях: Пушилін змістив Пургіна з посади спікера «республіки»

5 вересня 2015, 11:28
0
0
Сподобалось?
0

Як писало раніше видання «Новости Донбасса»з різних його джерел надходила інформація про те, що членів «ДНР» Андрія Пургіна та Олексія Александрова не пропускають із Росії на окуповану територію Донецької області в пункті пропуску «Успенка». У той же час в окупованому Донецьку під керівництвом Дениса Пушиліна пройшло засідання так званої «народної ради». Тож серед деенерівців поповзли чутки про захоплення Пушиліним і його людьми окупаційної влади.

Чутки, які поширювалися Мережею, про переворот у незаконній організації «ДНР» підтвердили самі терористи. 

Терористичне «Донецьке агентство новин» підтвердило, що спікера «народної ради» самопроголошеної «ДНР» Андрія Пургіна усунули з обійманого поста, а в його крісло опуститься Денис Пушилін, що до того у так званій республіці виконував обов’язки віце-спікера. 

Як повідомив журналіст Олексій Мацука в прямому ефірі «Громадського ТБ Донбасу», Андрій Пургін поїхав до Москви для переговорів із першим заступником керівника адміністрації президента Російської Федерації В’ячеславом Володіним.

«Як відомо, Володін має давню ворожнечу з помічником президента РФ Владиславом Сурковим. Внутрішній конфлікт триває. По суті, Денис Пушилін - людина Суркова. А Пургін - представник Володіна. Просто ми спостерігаємо боротьбу за владу між російськими діячами Сурковим і Володіним», - повідомив Мацука.

Сам будинок «парламенту» (будівля Донецької ОДА) оточений бронетехнікою та озброєними «камуфляжами», посилається на власні джерела Укрінформ. Сторонніх без пояснень відганяють. Що відбувається всередині, також не відомо. Там забороняють проводити фото- та відеозйомку, а на вході вилучають мобільні.

Про долю Пургіна нічого не відомо. За однією версією, його заарештували, звинувативши у «держзраді», за іншою - він на волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися