Україна

В ООН говорять про масові вбивства, тортури і сексуальне насильство російськими бойовиками

9 вересня 2015, 22:45
0
0
Сподобалось?
0

Моніторингова місія ООН з прав людини в Україні зафіксувала факти масових вбивств цивільних осіб, викрадення людей, тортури та сексуальне насильство бойовиками на Донбасі. Про це йдеться у коментарі МЗС України у зв’язку з оприлюдненням 11-ї доповіді Управління Верховного комісара ООН з прав людини про становище у галузі прав людини в Україні, пише «Високий Замок».

«В Україні уважно ознайомилися з 11-ою доповіддю Управління Верховного комісара ООН з прав людини, яка охоплює період з 16 травня до 15 серпня 2015 року. Зібрана Моніторинговою місією інформація стала черговим свідчення вкрай негативного впливу російської агресії проти України на ситуацію з правами людини. Зокрема, чітко констатується вплив зовнішніх факторів, таких як постачання з території Російської Федерації військових сил, озброєнь і боєприпасів на Донбас, на права людини в регіоні», — йдеться в повідомленні.

Серед зафіксованих місією фактів — масові вбивства цивільних осіб, викрадення людей, тортури, сексуальне насильство, примусова праця та вимагання грошей.

Також в ООН повідомили, що через конфлікт на Донбасі загинули майже 8 тисяч людей.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися