Лист школярки із Сумщини воїн АТО проніс через усі бої як оберіг
Україна

Лист школярки із Сумщини воїн АТО проніс через усі бої як оберіг

26 вересня 2015, 13:45
0
1
Сподобалось?
1

Тисячі учнів із Сумщини писали теплі й підбадьорливі листи для воїнів, які боронять цілісність України на сході, але один привернув неабияку увагу. Боєць-десантник проніс цей лист на своїх грудях півтора року та поклявся: «Цю дитину я обов’язково побачу», розповідає чергову історію про героїв-атовців на своїй офіційній сторінці у «Фейсбуку» прес-служба Міноборони.

«...Пишу тобі, а совість мучить...» — такими словами розпочинався лист Насті Лор, учениці сумської 23-ї спеціалізованої школи. Ще в лютому минулого року лист Насті, разом із іншими подарунками взялися передати на передову сумські волонтери. І послання дівчинки знайшло свого адресата, який не тільки прочитав його, а й залишив собі як оберіг.

Лист-талісман побував із воїном-десантником на позивний «Щегол» у багатьох запеклих боях. Він оберігав його в Дружківці, Костянтинівці, під час визволення Краматорська й у інших «гарячих» місцях. Лист дійсно захистив десантника, запеклі бої — і жодного поранення. Й ось списаний акуратним почерком аркуш знову в руках своєї авторки, що нарешті зустрілася з воїном, який беріг його біля свого серця 18 місяців. Сльози радості, а згодом усмішка освітили личко дівчинки, коли вона зустріла героя, якому змогла передати свої почуття, любов до рідної землі, якоюсь мірою допомігши йому вижити в горнилі війни.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися