Україна

Бойовики обстрілювали артемівський напрямок

27 вересня 2015, 11:27
0
0
Сподобалось?
0

Минулий день у зоні АТО не пройшов повністю спокійно. Якщо з півночі й до 20 години незаконні збройні формування дотримувалися перемир’я, то вже наприкінці доби бойовики тричі обстріляли українські позиції на артемівському напрямку. 

Так, близько 20, 22 та 12 ночі найманці зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів вели вогонь по нашому опорному пункту в селищі Лозове. У цьому ж районі працював ворожий снайпер. 

Крім того, о 20.50 та 23.10 бойовики на тимчасово окупованій території поблизу селища Троїцьке били з автоматичних гранатометів у напрямку лінії розмежування, марно намагаючись втягнути сили АТО у вогневе протистояння. 

Вже після опівночі, 27 вересня, проросійські бандформування знову вели вогонь по українському опорному пункту в Лозовому. 

Також прес-центр відзначає, що, за їхньою оперативною інформацією, серед бойовиків усе частіше виникають конфлікти при спробах навести лад та дисципліну. 
Так, 19 вересня у місті Антрацит представники військової комендатури так званої ЛНР без будь-якої причини побили бойовика 16-го батальйону територіальної оборони, який перебував у звільненні. В свою чергу псевдокозаки 16-го батальйону заявили, що обов’язково помстяться «комендатурі».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися