У жовтні-листопаді в Україні призвуть до армії 11 тисяч строковиків
Україна

У жовтні-листопаді в Україні призвуть до армії 11 тисяч строковиків

30 вересня 2015, 11:11
0
0
Сподобалось?
0

У жовтні-листопаді 2015 року в Україні відбудеться призовна кампанія, під час якої планують на строкову військову службу планують набрати 11 тисяч громадян. До Збройних сил планують направити 5 тисяч 206 українців, в Національну гвардію – 5 тисяч. Про це йдеться в розпорядженні Кабінету міністрів, пише «Українська правда».

У Києві планують призвати 400 громадян. Найбільше повинно бути призвано осіб у Дніпропетровській області – 1 тисяча 94 особи, найменше – у Донецькій, Луганській та Закарпатській областях (180, 100 і 140 осіб).

Міністерству оборони, Міністерству внутрішніх справ, Державній спеціальній службі транспорту доручено перерахувати до 5 жовтня кошти на рахунки обласних, Київського міського військових комісаріатів в обсязі, затвердженому цим розпорядженням.

Міністерству внутрішніх справ, Державній спеціальній службі транспорту перерахувати до 5 жовтня 2015 р. кошти Міністерству оборони за перевезення та харчування громадян України, призваних на строкову військову службу до Національної гвардії та Державної спеціальної служби транспорту, в сумі 983 400 гривень та 157 344 гривні відповідно.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися