Затримали пенсіонера міліції, який працював на ГРУ РФ
Україна

Затримали пенсіонера міліції, який працював на ГРУ РФ

4 жовтня 2015, 19:11
0
0
Сподобалось?
0

Співробітники Служби безпеки України затримали в одному з сіл Попаснянського району Луганської області інформатора бойовиків – пенсіонера правоохоронних органів. Чоловік працював на представників ГРУ Генштабу Міноборони Росії, які оформлені «радниками» одного з незаконних збройних формувань терористів у окупованому Стаханові. Він інформував кураторів про чисельність, дислокацію, озброєння, переміщення військової техніки та підрозділів Збройних Сил України вздовж лінії розмежування.

Агент терористів використовував посвідчення діючого офіцера міліції, завдяки чому залучав місцевих мешканців для збирання інформації начебто в інтересах правоохоронців. За вказівкою російських спецслужб він мав налагодити канал постачання зброї та вибухівки з окупованої території для серії терористичних та диверсійних актів. 

Під час обшуків у чоловіка виявили також арсенал зброї та значну суму коштів у вітчизняній та іноземних валютах. Він зберігав у себе бойовий пістолет ТТ, два пістолети Макарова, автомат, два карабіни та сім рушниць, понад 1,3 тисячі набоїв різного калібру, детонатори для гранат, а також професійні оптичні пристрої, ящик військових димових шашок, тощо.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися