В «ДНР» поширюють листівки з погрозами за участь у місцевих виборах
Україна

В «ДНР» поширюють листівки з погрозами за участь у місцевих виборах

24 жовтня 2015, 20:28
0
0
Сподобалось?
0

На окупованій території Донецької області, особливо в районах близьких до лінії розмежування, поширюють листівки з погрозами розправитися «зі зрадними батьківщини», які насміляться взяти участь у завтрашніх виборах до місцевих рад. Про це інформує «Громадське радіо».

«Україна, за вказівкою америкосів, намагається загнати нас в своє правове поле і змусити йти на вибори, щоб отримати законний привід ввести свої каральні війська на територію вільної Донецької народної Республіки! Що буде після введення військ – ви добре знаєте! Кров. Смерть. Голод. Розруха. Але ворог помиляється! Незважаючи на зрадницькі настрою, лідерами ДРН і ЛНР була розгадана ця «багатоходівка».

А ось зрадників справи республіки, які насміляться проголосували на українських виборах, чекає суворе покарання за статтею «зрада батьківщині»! Шкода, але ми будемо змушені піти на крайні заходи. А виявити зрадників нам допоможуть списки учасників референдуму 11 травня 2014, знаходяться в архівах МДБ ДНР. Патріот республіки неповинен голосувати за ворожими законами! Інакше буде жорстоко покараний!»,- йдеться у листівці.

Проте, не зважаючи на погрози, частина людей таки планує проголосувати на місцевих виборах.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися