Українським військовим дали наказ відкривати вогонь у відповідь на ураження
Україна

Українським військовим дали наказ відкривати вогонь у відповідь на ураження

11 листопада 2015, 20:36
1
0
Сподобалось?
0

Відповідну заяву зробив Президент Петро Порошенко під час сьогоднішнього засідання РНБО. Це реакція на стійку тенденцію до загострення ситуації на Донбасі.

«Вчора і сьогодні вночі з'явилося бойове зіткнення, де частини і підрозділи Збройних Сил України продемонстрували добрий бойовий вишкіл, миттєве і ефективне реагування на атаки диверсійно-розвідувальних груп, на атаки груп бойовиків», – сказав він.

Президент також повідомив, що військовослужбовці, які несуть службу на Сході, мають наказ давати відсіч ворогу у разі загрози їх життю. «Українські військові мають твердий наказ в умовах, коли створюється небезпека їх життю, коли вони є об'єктом нападу, в умовах крайньої необхідності – відкривати вогонь на ураження. Ми не допустимо, щоб ворог зміг застати нас зненацька», – констатував Глава держави.

Водночас Петро Порошенко наголосив, що це є лише оборонними діями, і не зважаючи на провокації проросійських бойовиків, які до них спонукають, Україна неухильно виконує домовленості задля встановлення миру.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися