«Мотор Січ» готує подарунок у вигляді модернізованих бойових вертольтів
Україна

«Мотор Січ» готує подарунок у вигляді модернізованих бойових вертольтів

15 січня 2016, 22:57
0
0
Сподобалось?
0

На підприємстві «Мотор Січ» тривають роботи з модернізації вертольота Мі-2 у профіль Мі-2МСБ. Машини отримають двигуни нового покоління АІ-450М. У грудні 2014 модернізований вертоліт Мі-2МСБ успішно завершив заводські льотні випробування. Перспективний транспортно-бойовий вертоліт оснащений системою управління озброєнням і комплектом несучих ферм виробництва АТ «Мотор Січ», що дозволяє використовувати некероване ракетне озброєння (блоки Б8В8МСБ, також виробництва АТ «Мотор Січ»). Ведуться роботи по застосуванню ракетного керованого озброєння (комплекс «Бар'єр-В») і стрілецько-гарматного озброєння відповідного вимогам стандартів НАТО, а також застосування гранатомета.

Комплекс захисту вертольота Мі-2МСБ-В складається з станції оптико-електронного придушення «АДРОС» КТ-01АВ та комбінованого пристрою викиду перешкод «АДРОС» АВ-26В. Ведуться роботи по комплектації вертольотів сучасними екранно-вихлопними пристроями «АДРОС» АШ-02В і системою оповіщення про лазерне випромінювання виробництва НВФ «Адрон».

Про це пише «Зброя України».

Модернізація вертольота також передбачає покращення трансмісії, встановлення нової композитної носової частини і сучасного пілотажно-навігаційного комплексу, вдосконалення конструкції лопатей і втулки несучого гвинта, встановлення нової паливної системи і основних паливних баків збільшеної місткості за межами кабіни, посилення конструкції фюзеляжу для збільшення корисного об'єму кабіни, встановлення задньої вантажопасажирської двері, оновлення салону.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися